Billedcollage - et tip til en personlig julegave

Auping vinder & rabat til alle

14

Så er vinderen af 2 valgfri sæt Auping sengetøj fra DreamingByTorp fundet.
Tusind tak til jer alle, fordi I ville være med. Det var sjovt at se jeres favoritter. Og som jeg også skrev forleden; tusind tak for jeres ros og opfordringer til mig og bloggen. Det varmer mere end I måske aner.

Jeg kan godt afsløre, at der var især to designs der var populære; Fragment blue og Masonry multi. Men jeg forstår det godt, det er også (nogle af) mine favoritter, selvom jeg synes det er noget af en opgave at vælge 🙂

Den heldige vinder er:
Frk. Bak
– Du har fået en mail fra mig

Som en trøstepræmie (eller tidlig julegave) til alle jer andre, har Majbritt besluttet at give jer alle 20% rabat – og så er der tilmed fri fragt også. Rabatkoder er ikke nødvendigt, prisen justeres automatisk i kurven. Se udvalget og shop her

Måske du kender nogen der skal have et tip, så de kan sørge for bløde gaver til dig under træet i år (med rabat)?
Eller måske du kan slippe af sted med at forkæle manden med nyt sengetøj og nyde godt af det selv også…? 😉

Jeg kan ihvertfald kun give mine varmeste anbefalinger herfra.

Rigtig god weekend
Og psst… Der er flere lækre forkælelses give aways på vej til jer, så stay tuned 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedcollage - et tip til en personlig julegave