Mormorstrik & tip om Drops garn på tilbud

Nye sofaborde – endelig

025021 023032 044 052 057

I lang tid har vi undværet sofaborde. Jeg var blevet træt af det gamle og da L begyndte at rejse sig op, blev jeg ‘bange’ for hjørnerne på det. W har haft flækket øjenbrynet på et sofabord engang, så mine dårlige nerver dukkede pludselig op til overfladen. Ikke at jeg går ind for at fjerne hver en lille fare, men jeg vil alligevel gerne begrænse dem en smule 😉

Jeg har ledt og ledt efter de helt rigtige sofaborde, men har ikke rigtig fundet det jeg synes det skulle være…
Indtil jeg kom i tanke om bønnebordene fra Designer Zoo. De kan laves mere eller mindre som man selv synes og det er jeg egentlig ret meget fan af. Så bliver det lidt mere ‘vores eget’. Og så fås de i mange forskellige størrelser også, så de kan fylde så meget eller lidt som man selv synes.
I stedet for et stort sofabord besluttede jeg mig for to små. Så kan vi flytte rundt på dem efter behov.

Forleden blev de leveret til døren og de er allerede faldet godt ind. Det blev til et hvidt og et lyserødt – som nævnt tidligere, skal der jo lidt ind, der kan opveje den massive mandehørm, der raserer herhjemme 😉 Det er heldigvis helt okay for drengene.

Jeg har valgt at få dem fremstillet med træben, som jeg synes giver fin varme til sofahjørnet. Overfladerne er i laminat, så de nemt kan tørres over og holde til lidt af hvert. Og så er der en lille hylde under det mindste af bordene, som jeg tænker vil være god til fjernbetjeninger, aviser og lignende, når hr. pilfinger kan lade den slags ligge 🙂

Både W og S har været ret glade for at sidde ved sofabordet på en lille stol, da de var mindre, så det tænker jeg at L også vil synes er et hit. L havde ønsket sig Peters Stol i dåbsgave og var så heldig at få ønsket opfyldt, så nu kan han sidde på den, ved det nye sofabord, og spise små snacks og frugthapsere og kigge i bøger.
Det var dog S der straks indtog pladsen da de kom hjem, så måske det ikke kun bliver et hit for L 🙂

Nu mangler jeg ‘bare’ at finde et gulvtæppe jeg synes passer ind, men det bliver nok ikke lige foreløbig…

 

Rigtig god aften til jer!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormorstrik & tip om Drops garn på tilbud