Påskekager

Dagens påskekage

001
033
003
008
010
014
017
029

I forlængelse af indlægget i går, hvor jeg kom med et par ideer til fine og sjove påskekager, vil jeg lige vise dagens påskekage frem 🙂

I dag skal vi til påskefrokost hos mine forældre, og jeg har i den anledning været i køkkenet og lege lidt…
Det blev til en (ret høj) lagkage, med bløde, lyse bunde, jordbær/havtornmousse og friske hindbær gemt indeni. Udenpå har jeg smurt den op med chokolademousse og pyntet den – som I forhåbentlig kan se? – som en træstamme, med en lille påskehare(kanin), der er på vej ind i sin hule

Den endte med at få et helt eventyrligt udtryk, der faktisk minder mig lidt om Alice i Eventyrland. Resultatet endte ret meget som jeg havde tænkt og drengene udbrød ret mange fine og søde wow-ord undervejs 🙂

Nu er jeg spændt på, om den så også smager, som jeg ønsker 😉
Udover denne, har jeg lavet nogle andre små påskekager, men dem må I vente lidt med at se…

Rigtig god (palme)søndag til jer alle – her skinner solen, det er simpelthen så skønt og giver mig fornyet håb om, at min ret så stædige forkølelse snart vil forsvinde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekager