Lykkeglimt

Fuld fart frem

053028 031 049 text066 061

I lørdags blev L 10 måneder – 10 måneder!
Jeg fatter det simpelthen ikke, men med den fart han har på, så er det snart tid til 1. skoledag 😉

Altid klar på ballade og fræk som bare pokker.
Elsker musik, at vrikke med hofterne, putte med kaninen, grine med sine brødre, undersøge alting 1000 gange, være med hvor det sker, at spise selv, at komme i badekar, at løfte armene over hovedet, at vinke, at lege på sit værelse, og dreje rundt som en propel, når hans forældre forsøger at skifte ble på ham 🙂
Er til gengæld ikke særlig pjattet med at køre bil. Det bliver aaaaalt for kedeligt efter 10 minutters tid…

Vi fik ikke markeret dagen i lørdags, det gjorde vi i stedet i dag, med stikkelsbær/hindbærtærter og solskinshygge i haven

Når jeg står med ham om aftenen, vugger ham i mine arme, og han putter sit hoved ind til min skulder, tager han sin lillebitte, tykke, bløde hånd op og nusser min kind, som for at sikre sig, at jeg er der. Og jeg bliver blød i knæene og varm om hjertet og glemmer alt om tid og sted og ville ønske jeg kunne sætte tiden i stå <3

Må de næste 2 måneder gå så langsomt, at vi begynder at undre os over, hvor tiden bliver af…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeglimt