Formland, set gennem min linse

Mine Formland favoritter

1fav 2fav 2fav 3fav 4fav 5fav 6fav

Som lovet i går, kommer her mine favoritter fra Formland Spring

Det er dog nærmest umuligt for mig at udvælge mine favoritter. Der var virkelig meget ‘eyecandy’ og helt sikkert også noget, jeg slet ikke fik øje på, i mængden af fristelser.
Der var dog nogle ting, der stod lidt klarere i min erindring, da jeg vendte hjem igen, og dem har jeg samlet her i dette indlæg; Mine Formland favoritter, som alle er tilføjet min virtuelle ønskeliste 🙂

 • Fjerpynt hos The Organic Sheep – nok ikke til salg, men den kunne dælme være cool bag sofaen 🙂
 • Cool bord i beton med smukke træben fra Eberhart furniture. Måtte gerne erstatte vores efterhånden ret slidte bord i køkkenet
 • Super lækre nøglesnore og nøgleringe i skind, med tekst efter eget valg fra Stolbjerg Copenhagen. De laver også de fedeste rygsække med perfekt opbevaring til små og store på farten. Jeg drømmer om en ny snor der kan holde styr på mine nøgler, jeg kan bare ikke beslutte mig for teksten 😉
 • Keramiksky fra Grimwade. Super fin, sjov hyldeting, der måske kan få én til at holde lidt mere af regnvejr…
 • Det sejeste hajstel fra By Löwenstein, både til bordet og som spæk(hugger)bræt. Jeg er ret sikker på mine drenge ville spærre øjnene op og hvine af fryd, hvis deres mad blev serveret på hajfinner 🙂
 • Salt og peberkværn fra Spring Copenhagen, formet som fine trædyr – de måtte gerne pynte på vores spisebord. Peberfuglen er designet tilbage i 1950’erne
 • Køkkengrej i messing fra Bloomingville. Pænt, både når det er i brug, og når det hænger til tørre 😉

Har du en favorit?

1 kommentar

 • Nanna

  Åh ja, den kære Formland. Har været der i arbejds-øjemed en del gange, men efter (gigantisk) branche-/studieskift så har det ikke arbejds-mæssig/ relevans længere.

  Betonbordet er SÅ fedt. Skal vi nogensinde have nyt køkken, så er det min store drøm at få en betonbordplade på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formland, set gennem min linse