Skal du nå at være med?

DIY: Nem, personlig opbevaring slash gaveindpakning

020 028 038 047 071 078 092

I dag havde jeg lige 30 minutters kreatid og vupti, fik jeg lavet 3 fine, unikke æsker til dimser og dutter.

Jeg blev helt betaget af at se malingen arbejde og lave fascinerende mønstre, så jeg havde svært ved at stoppe igen. Det var kun fordi madlavningen kaldte, at jeg ikke fortsatte 🙂

Jeg har en idé om, at det kunne være fedt at lave en masse smukke, personlige æsker, som jeg kan bruge som indpakning til veninde-, værtinde-, julegave-, fødselsdagsgave- gaveæsker. Jeg ville selv blive helt vildt glad for at få en gave leveret i en smuk æske, der var lavet i mine yndlingsfarver, med et fint silkebånd om og et smukt kort som prikken over i’et.

Man kan ligesom ikke rigtig få for mange æsker vel? 🙂

De her æsker er helt hvide (og kedelige) og koster ‘ingenting’, men med lidt maling får de et smukt, unikt udtryk. Jeg brugte både vintagemaling, der har en fed, kalket konsistens og så brugte jeg faktisk også fortyndet keramikmaling, der giver en lækker, nærmest akvarellignende effekt, der trækker ud i pappet.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan dekorere æskerne. Jeg synes det kunne være sjovt, hvis nogen af jer kastede jer ud i det og viste jeres frem også. ‘Tag’ mig endelig, hvis I giver det et forsøg 🙂

(Indeholder affiliatelinks) Æskerne kan købes lige her, i alle mulige størrelser og former. Her er vintagemaling i mange farver og keramikmalingen kan findes lige her (den har jeg også brugt til en masse andre projekter, som jeg snart må vise frem også 🙂 Det er ret fedt med kreamaterialer, der kan bruges til mange forskellige ting, ik?) Jeg brugte de her skumpensler til at duppe malingen på med.

Hvad tænker du? Ville du blive glad for at få en gave, der var pakket fint ind i en lille æske, i stedet for papir, der bare ryger i skraldespanden?

 

TIP!

Hvis du vil spare 10% på altmakaku (affiliatelink), kan du bruge koden mmm10

fb-mmm10

1 kommentar

  • Det ville jeg blive mega glad for!!!
    Desværre er mine veninder ikke så krea som mig, og går heller ikke lige så meget op i indpakning, æv!

    Flotte æsker du har kreeret:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du nå at være med?