Godmorgen

Kähler Give Away

Glædelig St. Bededag. Skal vi ikke fejre fridagen og den forlængede weekend med en Kähler Give Away?

Da jeg besøgte Kähler tilbage i marts blev vi præsenteret for en helt masse spændende nyheder.
Blandt andet de lækre Omaggiovaser i nye farver og størrelser. Blandt andet en stor version der gør sig godt både på bord og gulv og som jeg er helt tosset med!

Omaggioserien er kendetegnet ved sit enkle design og de ikoniske striber.
Som jeg før har skrevet om, har jeg et eller andet med striber. De gør mine øjne glade, så selvfølgelig står der et par stribede vaser herhjemme :o)
Og så er vaserne, ihvertfald med sorte striber, knap så feminine og nogen min mand også kan holde ud at se på..

Jeg har længe ønsket mig en vase der kunne fungere som gulvvase, med grene i til f.eks. påske og fastelavn, og med gran i til jul.
– og nu er mine drenge endelig så store at den (forhåbentlig) kan overleve på gulvet, selvom der er fare for at der kommer en bold forbi når jeg kigger væk ;o)

Kähler har været så søde at lade mig forkæle en af jer med en af de store Omaggiovaser, som tak fordi I kigger med her i mit lille univers.
Vasen måler 37,5 cm i højden og er netop lanceret i nye, sprøde lækre farver.

Alt du skal gøre, for at være med i opløbet om en smuk vase, er at skrive en kommentar herunder og huske at nævne hvilken farve du gerne vil vinde den i
Du kan se farverne lige her

Jeg trækker en heldig tilfældig d. 21. maj 2014 kl. 17

Du kan se meget mere til Kähler på IG @kahlerdesign, her på Facebook og tilmelde dig deres nyhedsbrev her. De er super gode til flotte inspirationsbilleder og lækre konkurrencer, så jeg kan klart anbefale at følge med :o)

Tak fordi du kiggede forbi, pøj pøj og rigtig god st. bededagsaften til jer alle


P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) 
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere
P.P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skrive et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) 
Og kigge forbi efter d. 21. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt noget fra den heldige indenfor 5 dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen