12 kommentarer
-
Siden ·
-
Det kan du sagtens, jeg laver den også gerne med frosne bær/rabarber når det er udenfor sæsonen.
Du kan evt. tø dem lidt op i en si inden du hælder dem og crumblen i fadet og putter det i ovnen
God fornøjelse, håber du synes om det :o)Siden · -
Tak for svar! Det er jeg glad for at høre, det ser så lækkert ud, så er næsten helt sikker på, det bliver et hit 🙂
Siden · -
Mums det ser da smæske-lækkert ud. MÅ prøves! 🙂
Siden · -
Elsker crumble, storelsker rabarber – win win..:) Tak fordi du deler;)
Siden · -
Ja jeg topelsker det også :o)
Var så lidt, gør jeg meget gerne!
God pinse weekend
Siden · -
Mums…bliver helt lækkersulten!
Et lille hint…kig forbi min blog;-)Siden · -
Ja jeg får da også lige lyst til at lave endnu en omgang
Tak for hint :o)Siden · -
Jeg bagte også rabarber crumble for nyligt, og det var en STOR succes. Det er bare smagen af sommer 🙂
Siden · -
Mmm ja det er bare så lækkert – og resterne (hvis der da overhoved bliver noget tilovers) smager også skønt dagen efter.. ;o)
Siden · -
Mums det ser lækkert ud!
Bare mine rabarber ville vokse sig lidt større så jeg os kunne lave sådan en lækker crumble 🙂
Siden · -
Ja mon ikke solen kan hjælpe lidt på det… :o)
God pinse!Siden ·
Lyder lækkert. Jeg har nogle rabarber i fryseren, som jeg høstede hos min mor i sommers. Tror du, jeg kan bruge dem? Og skal jeg gøre noget ved dem først?