Efterårsforkælelse til drengene

Vil du have rabat på det du bedst kan lide? Sponsoreret indlæg

Reklame // Sponsoreret indlæg

Nogen køber ind efter tilbudsaviser, andre handler med maven (hvilket kan gå helt galt, hvis det er en sulten én man har med på indkøb) og så er der dem, der bare køber det de har på deres indkøbsseddel.. Hvilken ‘type’ er du?

Jeg er den type, der altid handler stort ind, når der er lækre økologiske varer på tilbud, og planlægger mine indkøb efter det. Fylder skabe og skuffer op, når det er sat ned, for på den måde behøver det slet ikke være dyrt, at spise og leve (temmelig) økologisk. Og så er jeg sådan én der forsøger, aldrig at tage sulten på indkøb, for jeg ved af erfaring, at det er alt for fristende 😉

Men hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg faktisk ret godt lide et godt tilbud. Selvom jeg opfatter mig selv som Københavner i hjertet, så er der ret meget jysk blod i mine årer, og det kommer nok til udtryk, når jeg ser tilbud, rabat og gule skilte 🙂

I Meny har de indført noget ret smart, nemlig at man kan få rabat på de varer man faktisk er interesseret i, de varer man i forvejen køber.
Og udover at være smadder smart, så kan det vel egentlig i bund og grund også være med til at mindske madspild, for jeg tror der er mange, der bliver fristet af store tilbudsskilte, rabatter og nedsatte priser, uden egentlig at have brug for det, der er rabat på…

Filmen herunder forklarer, hvordan du kan få rabat på præcis de ting du allerhelst vil have rabat på – de ting du køber i forvejen.
Det er da faktisk ret genialt fundet på! Jeg er fan – også selvom Meny skal vide lidt om mig, for at kunne hjælpe mig!

Du kan se hvordan du gør lige her: (og det er såmænd ret enkelt)

Rigtig god dag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsforkælelse til drengene