Nyt yndlings til væggen - og et tip

Rejsegilde på den smukkeste septemberdag

012341

I går var en festdag. Udover at det næsten er værd at fejre at solen er vendt tilbage for en stund, holdt vi rejsegilde.

I foråret havde A og jeg travlt med at indhente ejendomsmæglertilbud, vise rundt, forhandle, gøre hus klar til salg osv. Samtidig gik vi til byggemøder, ændrede plantegning, købte husinventar, kiggede på mursten og alt det andet der skal tages stilling til når der skal bygges nyt..
Huset blev solgt på 1 dag, så ingen boligkrise her, det hårde forarbejde bar frugt 😉

Det er dog ikke os der skal flytte – desværre fristes jeg næsten til at sige efter at have gået rundt i rammerne til det nye hus – det er mine forældre.
Efter mange år i flerplanshus og efter de seneste par års sygdom, er det tid til at de rykker videre. Til noget der ikke skal vedligeholdes, men bare nydes.
De kommer til at bo med fantastisk udsigt til sø og marker fra alle sider af huset. I en lækker bolig, lavet præcis til dem og deres ønsker og behov. Med gode naboer omkring sig og endnu tættere på os.

Det bliver sindssygt godt! Og byggeriet går stærkt. Så rejsegildet skulle pludselig stables på benene. Mandag eftermiddag blev det endelig besluttet at det skulle holdes tirsdag. I går formiddags hyggede L og jeg derfor med at shoppe pølser hos slagteren og lave krans af alt godt fra haven.
Man kan jo ikke sætte mig til at planlægge en fest uden kage, så det fik vi også lige klaret 🙂

Kl. 17 var der rejsegildehygge i de rå rum, der snart står klar til alt det sjove.
I fantastisk solskinsvejr og med blå himmel som tag.
W og S legede med de andre børn på gaden, der blev spist pølser, drukket øl og sodavand, snakket på kryds og tværs, grinet og kagekrummet.

Da vi kørte hjem sagde W, at han ville ønske dagen var uendelig, det siger vist det hele <3
Og han tæller ned hver dag, til at mormor og morfar kommer endnu tættere på, så han kan cykle hjem til dem efter skole

Nej, sådan en tirsdagsfest er nu ikke det værste. Måske man skulle holde lidt flere af dem 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt yndlings til væggen - og et tip