Firkantet

26+6

image

‘Du er ved at have en ret tyk mave mor… Man må ikke sige til andre, at de er blevet tykke, men jeg må godt sige det til dig ik’?’ <3

Billedet er fra i onsdags, 26+6, sidste dag i 27. uge. Jeg kan simpelthen ikke forstå jeg snart går ind i 3. trimester. Jeg forsøger at nyde, nyde, nyde, for jeg ved jo hvor hurtigt tiden smuldrer mellem fingrene på én og et nyt kapitel står for døren.
Jeg kan slet ikke forlige mig med tanken om at det skal være sidste gang jeg oplever dét mirakel det er at bære rundt på et lille nyt liv.
På trods af mange smerter, halsbrand og alle de andre knap så lyserøde graviditetsglæder, så elsker jeg at mærke den lille sprællebasse ommøblere i maven, forestille mig hvordan han ser ud, hvad han er for én og glæde mig til at møde ham når tid er.

I dag skal min far have sidste omgang kemo inden de igen scanner og ser hvordan det hele står til. En god dag at tænke på alt det gode vi har at glæde os over sammen.

Rigtig god weekend til jer alle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Firkantet