De små ting..

Nytårsgaven 2012

Ligesom sidste år fik Anders en “Året der gik” bog i nytårsgave
Altså sådan næsten for jeg kunne ikke vente helt til nytårsaften med at give ham den :o)

Den bragte virkelig meget glæde – han havde slet ikke forventet at få en ligesom sidste år.
Det er et KÆMPE arbejde at lave den, men jeg synes nu det er så skøn en ting at have i reolen og en god måde at “fange” året på, så jeg har bestemt for mig selv at det skal være en ny tradition..

Selvom det tager ret så lang tid at lave er det nu også ret skønt at sidde og se billeder igennem fra året der gik. Men to små børn er det ret så tydeligt hvor hurtigt tiden går!

9 kommentarer

 • […] den til ham og bladre den igennem sammen og mindes endnu et år der gik alt for stærkt. Se 2012 her og 2011 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gave :o) Vi husker at få lavet fotobøger fra ferier og ja det er et stort arbejde bare at finde billeder fra 14 dage så kan godt forstille mig hvor lang tid et år må tage ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn gaveide. Jeg har også tænkt lidt på hvordan man kan få lidt ud af alle de billeder man får taget i løbet af året. Dét er altså ulempen ved digitale billeder – man får dem ikke set så tit som hvis de var i et fysisk album, som i gamle dage. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da en fantastisk idé. Jeg øver mig og bliver da også (synes jeg selv) bedre og bedre til at få brugt kameraet også i hverdagen, så det vil da være skønt at lave en fotobog til næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en fantastisk ide” jeg har lavet det for Karla. “Karlas første år” og ” Karlas andet år” og sat tekst og billeder ind fra det år der var gået. Mine er ikke placeret efter måneder, tidspunkt o.lign. men derimod efter emne – det tager dog noget længere tid, da man skal rode utroligt mange billeder igennem. Nu er hun lige fyldt tre år, og “Karlas tredje år” skal laves, og denne gang blive den delt ind i måneder – der er flytning forude og har ikke tiden. Karla elsker sine bøger! Og jeg tror og håber de holder hele livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super skøn ide!! Du har lige løst mysteriet, jeg har lavet FOTObøger fra Jeppes første og andet år, men synes pludselig tiden er knap nu, hvor vi har to børn, hvis der skal laves en til hver. Tænkte jeg vill nøjes med feriefotobøger, men din ide er da bare fantastisk:0) Tak for tippet.
  Kh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var dog en rigtig fin idé – og bogen ser rigtig fin ud i kvaliteten. Vi har også ved flere lejligheder lavet bøger, og ja, det er et stort arbejde… flere gange har jeg været lidt ærgerlig over kvaliteten, så jeg vil også rigtig gerne vide, hvem der står bag trykket på denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en fantastisk idé/tradition – den vil jeg tage til mig 🙂 Hvor har du fået den trykt (syntes nemlig der er mange forskellige kvaliteter/varianter) Kh Anita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt – god idé – tror jeg, at jeg vil lave om et år!!
  Vi lavede en fra vores bryllup (men med billeder fra frieri – bryllupsrejse) … Den er guld værd at have!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små ting..