Tanker om det nye årti - og en glædesliste

Nytårsbordet 2019 – farverigt, festligt, glimtende og håbefuldt

 Den rustfarvede dug i hør har jeg købt her  De smukke vandglas med bobler har jeg købt her*. Glassene, som jeg har brugt til orkideerne, er her fra

Glimt i massevis fra årets sidste aften. Fra dengang, hvor det nye år stadig ventede helt uprøvet og sprødt på den anden side.
Selvom vi ‘bare’ var os og min mor, skulle vi ikke gå ned på farver, knallerter, glimmer og festlighed.
I forhold til julebordet lod jeg farverne fylde endnu mere – fordi det er værd at hylde farver og godt humør på årets sidste dag. Med håbet om, at det må sætte standarden for det nye år.

Bordet blev dækket med hørdug, blondeløber, messingbestik, farverigt konfetti, guldserpentiner, blomster og levende lys. Servietterne blev foldet som smokingskjorter og pyntet med en butterfly i guld, præcis som for nogle år siden.

De smukke bøhmiske glas blev sammensat i en farverig kombination sammen med boblende vandglas og champagneglas.

Håbet om, at det nye år skulle være farverigt og festligt, har ikke helt holdt stik endnu. Tværtimod faktisk. Men vi har heldigvis mange dage til at rette op på det. Jeg satser på, at det hjælper lidt på det hele at få afleveret vores eksamensopgave og klaret den mundtlige eksamen, omend der venter endnu et hektisk semester lige bagefter. Om ikke andet, så sætter jeg min lid til, at foråret bringer lys og lykke med sig 😉 På papiret har 2020 – ja, faktisk hele det nye årti – ihvertfald masser af fine ting at byde på.

Rigtig dejlig aften derude!

 Det lilla vandglas med bobler har jeg købt her*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om det nye årti - og en glædesliste