Julelykkeglimt - fra da december stadig var ny (og travl)

Julebordet 2019 – et blomstret, gyldent juleunivers med et strejf af lilla

Et lille stykke julepynt til hver en julegæst

Julebordet 2019 i en masse glimt.

I år fejrede vi jul med A’s familie. Min svigermor er glad for lilla, så det blev en af farverne i år. Derudover spiser de risengrød først, så der skulle også skåle på bordet.

Jeg dækkede op med gyldne toner med et strejf af lilla. I mine yndlings Floraskåle* pyntede servietten, foldet som en blomst, og et lille stykke julepynt til hver gæst. Under skålene gemte der sig hæklede og broderede mellemlægsservietter fra min farmor.
De smukke, farvede stearinlys i ægte stearin har jeg købt hos Butik Artefakt, hvor jeg også har købt mange af de smukke Bøhmiske vinglas. Dem har jeg efterhånden samlet på i en del år, og når de ikke er i brug, pynter de bag glaslågerne i vitrineskabet.

Solen har været længe ventet her i december, men kiggede smukt forbi om eftermiddagen juleaften, og pyntede lidt ekstra på det hele. Bordet var dækket med blomster, krystalperler, lysestager og snefnug lavet i hamaperler.  De smukke glas og farverige stearinlys lyste op og gjorde det hele festligt. Snefnug og julepynt havde jeg lavet i god tid, så selve borddækningen tog ikke lang tid.

Nu venter nytårsborddækningen som det næste. Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvordan det skal være, men mon ikke jeg lander på noget… Forhåbentlig inden tirsdag 😉

Hvis I har lyst til at se mere af den slags, kan I se sidste års nytårsbord lige her

Rigtig god aften!

De klassiske Lyngbyvaser holdt styr på det blomstrede indslag midt på bordet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julelykkeglimt - fra da december stadig var ny (og travl)