Efterårslykkeglimt med en snert af jul

Når man må kapitulere – og endda bliver lidt forelsket…

Annonce for LG Electronics

Kan man være forelsket i en tørretumbler? Arh, det lyder måske lidt voldsomt? Ikke desto mindre har jeg en lille kærlighedserklæring klar i dag…
Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg nok altid tænkt, at en tørretumbler er en tørretumbler. Egentlig har jeg faktisk været lidt modstander af den slags maskiner, da jeg hellere vil tørre tøjet udenfor. På denne tid af året er det dog en temmelig umulig opgave (når man har valgt at bo her, hvor det er gråt i gråt og vådt i vådt).
Med tre aktive drenge har vi været nødt til at kapitulere og anskaffe os en af slagsen – og nu vil jeg nødigt undvære. Jeg har også erfaret, at en tørretumbler ikke bare er en tørretumbler.

Jeg må også erkende, at den kan spare os for en del tid – og faktisk også for mere end det.
Som jeg har nævnt flere gange tidligere, så elsker jeg alle løsninger, der frigiver mere tid til sjov. Derudover er det også et plus, hvis der er penge at spare eller gode miljømæssige fordele.
Netop derfor er jeg ret pjattet med vores nye vaskemaskine og tørretumbler fra LG Electronics. De hjælper nemlig med at opfylde alle dele.

Tørretumbleren, med det mundrette navn LG DUAL Inverter Heat Pump (S0RV708N1W9), er født med en selvrensende kondensator. Det betyder på almindeligt dansk, at maskinen er vedligeholdelsesfri. Yay! (For der er da ikke noget mere kedeligt, end at rengøre en tørretumbler…) Derudover sikrer den selvrensende funktion, at der opretholdes korrekt luftstrøm, så tørringniveauet forbliver højt.

Tørretumbleren kan indstilles til at være energi- eller tidsbesparende. Den kan altså indstilles til at arbejde hurtigere eller til at tage sig god tid og i stedet spare på energiforbruget – og på den måde være mere miljøvenlig.
Derudover er den udstyret med et allergiprogram, der eliminerer de fleste af allergener, såsom støv og mider. Ret ideelt til fx sengetøj, tæpper og babytøj.
DUAL Inverter Heat pumpen tørrer tøjet ved lav temperatur, udjævner rynker og reducerer krympning af tøjet og forlænger dermed også tøjets levetid. Endnu en gevinst for miljøet – og for os, der holder af vores tøj og gerne vil passe godt på det. Derudover er den helt perfekt til fx kjoler – som jeg som bekendt har garderoben fyldt med – og til hørduge og -servietter, som jeg også er storforbruger af 🙂

Sidst men ikke mindst har den en SmartThinQ™ funktionalitet, der gør, at man kan starte, pause og overvåge tørretumbleren uanset hvor man er. Og derudover give én et overblik over energiforbrug m.m. Og så kan vaskemaskine og tørretumbler ‘parres’, så vaskemaskinen fortæller tørretumbleren om det, den har i vente. Det er ret sejt, ik? 🙂

Maskinen er så nem at betjene, at drengene har helt styr på, hvordan man trykker, justerer, indstiller og sætter i gang. Og så er de ret pjattede med, at den har lys indeni. Et ret billigt point i forhold til at få dem til at hjælpe med tøjvask og tørretumbling (det er med at udnytte, at der stadig ikke skal så meget til, for at imponere dem 😉 ).
Lige så vel som jeg elsker, at bryggersets ‘kasser’ gør det nemt og overskueligt for alle, elsker jeg, når hverdagens nødvendigheder er nemme at gøre brug af og hjælper til med, at de bliver hurtigt klaret <3

Hvis du vil læse mere om de to maskiner, kan tørretumbleren findes lige her og vaskemaskinen lige her

Rigtig god dag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårslykkeglimt med en snert af jul