Et sidste kærligt farvel, der får hjertet til at flyde over

Efterårslykkeglimt med en snert af jul

Romsnegle – en sikker vinderNy strik fra min mor, der lyser op og luner på gråvejrsdageLys i mørket. Jeg elsker det lille Luciaoptog og glæder mig til at finde det frem hvert år. Det kan købes lige her (endda med rabat lige nu)Søndagstur til søenSkøre kugler til træetElsker mine wrap’s og bruger dem tit – mixet på kryds og tværsKjolen med fine blomster har jeg købt lige her og det fine Mumi vinterkrus har jeg købt her*PandekagehyggeEt lyserødt bageforsøgTil holdkampsholdet. Det gælder om at hygge sig med det, og jeg tager min holdlederrolle meget alvorligt 🙂Til nye projekterÅrets første æbleskiver

Midt i en hektisk tid, der på (alt for) mange måder sætter mit hjerte på prøve, bliver der også plads til rare ting. I dag er ordene ikke så mange, i stedet lader jeg billederne tale mest.

Det er efterhånden svært at blive ved med at undertrykke julestemningen, så vi har lukket lidt op for posen. Det klæder de mange mørke dage med lidt lys og varme.
Årets første æbleskiver er blevet stegt og ønskelisten over julekager er allerede lang. Jeg glæder mig til at få tid til at tage hul på julerierne, sådan for alvor. Der er dog lige en eksamen på fredag, der skal vinges af først.
På sin vis vil jeg gerne ‘bare’ have overstået ugen, så jeg kan få den eksamen ud af verden. Jeg er dog ikke ret stor fan af at skulle ‘overstå’ dagene. Jeg vil hellere nyde dem, så jeg forsøger at få det bedste ud af dem – på trods.

Lune striktrøjer er en fast hverdagsluksus, og jeg nyder dagligt de mange smukke striktrøjer, min mor har brugt timevis på at kreere til mig. De kan heldigvis mikses på kryds og tværs, så udtrykket er nyt hver dag.

Sæsonen for badmintonholdkampe er skudt i gang. Jeg er holdleder for W’s hold i år og forsøger, så godt jeg kan, at skabe de bedste rammer for hygge, sjov og flot fjer. Vi bruger efterhånden de fleste weekender – og ret mange hverdage – på badminton, på den ene eller den anden måde. Vi synes heldigvis, alle sammen, at det er både hyggeligt og givende.

Nu må jeg hellere se at komme i seng, så jeg kan være nogenlunde frisk til endnu en dag med forberedelse. Glæder mig over, at jeg har verdens bedste studiegruppe, så vi kan hjælpe hinanden godt igennem.

Rigtig god aften – og godnat

Opskriften på lækre, tynde pandekager er lige herGlimmergåsen strikes again – jeg kan simpelthen ikke lade være HyggetroldDen søde skiløber har jeg købt lige her Fjerbold udstikkeren har jeg købt her Luftige gulerodsbrud – opskriften er lige her  Æbleskivebagere – opskriften på æbleskiver er lige her

2 kommentarer

  • Mia

    Hvor har du købt de fantastiske “badminton” julekugler henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sidste kærligt farvel, der får hjertet til at flyde over