14 dessert- og kageopskrifter med æble - perfekt efterårsforkælelse

Glimt indefra – maksimalisme, hygge, farver og patchworkoverload

Der er mange, der godt kan lide at blive inviteret med indenfor, og det er efterhånden lidt tid siden, jeg har gjort det sidst.
Nu har jeg samlet en omgang glimt her, der kan få lov at skyde fredagen og en tiltrængt weekend i gang 😉

Jeg er måske knap så optaget af, hvad der rører sig ‘derude’ i forhold til interiørtrends osv. Mange af vores ting har efterhånden fulgt os i mange år og jeg indretter nok mere med hjertet. Forsøger at sørge for, at der er hyggeligt og hjemligt, når vi trods alt bruger mange timer herhjemme hver uge.
Hvis det stod til mig, ville jeg gerne ændre ting ofte(re) end A. Han har det bedst med, at tingene er, som de plejer. Min hjerne står aldrig stille og jeg får konstant nye ideer, men jeg forsøger at lade de fleste af dem hvile. I stedet syr jeg ofte en ny pude eller rykker rundt på dims, der er knap så ‘indgribende’ forandringer.

Nu er badmintonsæsonen i gang igen og jeg spår, at jeg kommer til at bruge utallige timer i haller rundt omkring i Danmark de næste mange måneder, så jeg skal enten have gang i endnu flere patchworkprojekter eller tage mig sammen og begynde at strikke (sådan for alvor). Jeg er nemlig ikke god til, bare at sidde stille…

Nu vil jeg køre ud til min farmors gamle lejlighed, så den kan blive synet og afleveret. En ret så skøn ting at få sat flueben ved på min (alt for) lange to do liste.
Rigtig god fredag derude. Og god weekend, når I kommer så langt 🙂

Yndlingsdims på badeværelseshylden

Badeværelset sker der ikke så meget fornyelse på. Jeg kan egentlig godt lide det, som det er. Spejlet, som vi købte, da vi renoverede, er stadig en kæmpe favorit, som jeg nyder at se på hver eneste dag 🙂 Som en kæmpe diamant på væggen, der fanger lyset – og morgensolen, når vi er så heldige at stå op til den slags.
Badeværelset i fuld figur kan ses lige her

Udsigten fra mit (kaffe)spot i køkkenetDet seneste patchworkprojekt er en stor pude, der passer lige i hjørnet af sofaen, når man rigtigt skal dase.Jeg drømmer om et gulvtæppe, der kan samle hjørnet. Og lune mine kolde tæer de kommende måneder. Jeg har bare ikke helt fundet ud af endnu, hvilket det skal være. Jeg leger også med tanken om at male væggene, for at ‘indkredse’ sofaområdet. For nogle år siden var væggene blå, det kunne jeg faktisk ret godt lide. De passede bare ikke til den nye sofa.Efterår er lig med en god bog i sofaen, tændte stearinlys og en varm kop kaffe – det kan altså også noget 🙂Minimalist kan man vist ikke kalde mig 😉 Jeg kan godt lide, at puderne er håndsyede (af mig), unikke og helt deres egne. Drengene kan godt lide at bruge dem, gemme sig i dem, bygge tårne af dem og kaste sig rundt i dem 🙂Billederne står i kø, til den dag, billedvæggen skal opdateres/laves færdigGodt & blandet – i et loppefund til 30 kr.Gode venner En tanke, der blev til et forsøg ved symaskinen. I blød velour. Puden blev ikke helt som jeg havde tænkt, men det er der jo ingen andre, der behøver vide. Med mindre de kan læse mine tanker 😉Hygge Frisk frugt og blomster fra haven. Det er med at nyde det, så længe det varer! Hvis du vil se mere til alt det, som de store vitrineskabe gemmer på, så klik her Kitsch i vindueskarmen 😉

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 dessert- og kageopskrifter med æble - perfekt efterårsforkælelse