Den dejligste weekend og et sommerferiestartskud

Når drengene selv indretter deres værelser

Annonce for Poster Store

Drengenes værelser har fået en virkelig fin og forholdsvis nem opgradering. Og de har selv stået for den!
De har, i et godt stykke tid, efterspurgt noget flot til væggene i stedet for hvidt i hvidt.

Mit eget børne- og ungdomsværelse var også pyntet med plakater af diverse slags, så jeg kan godt forstå dem. Jeg må dog indrømme, at jeg har det lidt stramt med farvestrålende idolplakater og lignende, så vi gik på jagt efter noget andet. Noget som jeg også kan sætte pris på at se på, for jeg er trods alt stadig velkommen på deres værelser (nogle år endnu ihvertfald 😉 )

Drengene gik på jagt på Poster Store, og fik lov til at vælge lige præcis dét, de synes om. Uden min indblanden. For egentlig synes jeg også det er helt godt, at de selv får lov til at bestemme. At det ikke skal være mig, der dikterer, hvordan det hele skal se ud hos dem. Det er jo trods alt deres værelser.
Og jeg har for længst fundet ud af (og måttet acceptere), at det der med totalt opryddede, fancy, farvekoordinerede værelser, ikke fungerer herhjemme. For det ville kræve, at jeg ordnede og ryddede op hver dag. Og så vil jeg egentlig hellere, at de gider være på og bruge deres værelser, end at jeg skal være ‘over dem’ hele tiden og rydde op, sætte væk og gemme af vejen.
Det er egentlig slet heller ikke så dumt, at de også får lov til at sætte deres eget præg og vælge ud fra deres egen mavefornemmelse. Jeg tænker, det er godt at anerkende deres valg og ‘smag’.
De har også selv været med til at hænge billederne op, og dermed bestemme, hvor og hvordan, de skulle hænge.

De kiggede det store udvalg af plakater og posters igennem, og det var sjovt at se, at det var forskellige motiver, de faldt for. Men ikke overraskende, dog. De er, på mange (de fleste) måder, hver deres <3

S gik efter dyremotiverne, og valgte at mikse sort/hvide og brunlige billeder. Han har altid været ret vild med dyr, så billederne var nemme at integrere på værelset. De passede også fint i tråd med alle hans puder og sengelampen på væggen.
L valgte også motiver med dyr, dog nogle lidt andre end S. Dem L valgte, var af den tegnede slags. Og passede ret godt til det tapet, han i forvejen har på den ene væg.
W er, udover badminton, ret stor fan af Harry Potter, så han valgte 2 plakater med Hogwarts-ekspressen, der tøffer afsted i det magiske landskab, og en plakat med en ugle. Og sammen med pokaler, en ketcher og alle Harry-bøgerne blev det til en fin ‘yndlings’-væg over sengen.

Rammerne er også fra Poster Store. Vi valgte, drengene og jeg i samråd, dem i egetræ. Og efter de er kommet op på væggen har det kun bekræftet vores valg. Det ser virkelig godt ud med det varme træ – hvis jeg selv skal sige det 🙂
Rammerne er lavet i ægte egetræ og glasset er akrylglas. Det har samme reflekterende egenskab som glas, men de er meget lettere, brudsikre og krystalklare. Så behøver jeg heller ikke tænke på, om drengene (i vild leg) kommer til at skubbe en ramme ned fra væggen 😉

Alle plakaterne fra Poster Store er trykt på papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug. De er trykt på papir af høj kvalitet, der ikke gulner med tiden. Og så bærer deres trykkeri og al produktion af plakater Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa. Jeg kan ret godt lide, at naturen også er med i deres overvejelser, når de producerer plakater.

Da drengene snusede rundt på hjemmesiden efter pynt til deres vægge, faldt jeg over en plakat med et sjovt, skørt citat, som jeg var nødt til at købe med til min bror. Vi har samme skøre humor, og jeg er ret sikker på, at han vil sætte pris på det, som et skævt indslag i hverdagen. Jeg glæder mig til at give ham det og se hans reaktion 😉

Rabatkode

Hvis du har lyst til at forkæle væggene med lidt fint, har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, der giver -30% på alle plakater (dog ikke selection plakater). Koden er gyldig i 14 dage fra i dag og er:

mor30

Derudover er der fri fragt på alle ordrer over 299 kr – og lynhurtig levering!

Der er mange forskellige plakater at vælge imellem. Og hjemmesiden er nem at overskue og plakaterne er inddelt i kategorier, fx til børneværelset, sort-hvid, natur, kort & byer osv.

Jeg drømmer fx om denne eller denne plakat over Paris, som et minde om vores tur der til, og måske denne, med endnu et sjovt citat, til køkkenet. Jeg kan også ret godt lide denne, der kan minde mig om, at man skal nyde turen – hver dag 🙂

Rigtig god fornøjelse med at finde dem, der passer bedst hos dig 🙂
Og så er der vist bare tilbage at ønske jer alle en rigtig skøn søndag!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dejligste weekend og et sommerferiestartskud