En børnemagnet i haven - den bedste investering til drengene

Påskelykkeglimt #2 – grin, sommer, smovseri, lykke og søde unger

 Påskefrokost – bare os 5  Vandmelontapas – et kæmpe hit herhjemme. Opskriften er her Opskriften på nemt og hurtigt tarteletfyld er her Påske’fri’ var ikke ren afslapning for alleNyvasket sengetøj, tørret i forårsvinden <3 Kyllingeburgers og kold kartoffelsalat Når W er fotografTænksom elsklingSpiselige legoklodserHåndtegn og mormorstrik <3Første gang i trafikskolen – det var stortBaby Blue Eyes <3Formiddagsbesøg hos Olde på plejehjemmetNyt projekt på pindene3 grinebidereAftensmad på terrassen – iført bare ben og godt humør – sommerstemning en masse!

Inden påskeferien er langt væk i erindringen, vil jeg dele et tilbageblik på 2. del af vores ferie.
1. del kan (gen)ses lige her

Drengene og jeg havde en del dage ‘for os selv’, da A var på døgnvagt mere eller mindre hver anden dag og derudover skulle indhente søvn, når han havde fri.
Onsdag, da vi alle var samlet, nød vi en lækker påskefrokost sammen og brugte derudover dagen i haven, i det fine solskinsvejr.

Fredag drønede drengene og jeg til Legoland og brugte heeeele dagen dernede. Selvom L har været der for et par år siden, var det nærmest som det første besøg for ham. Han kunne ikke selv huske, at han havde været der før. Han stornød at køre i tog, safaribiler, flyve i flyvemaskiner og sejle en tur med mig. S fik prøvet køreskolen for første gang, og for ham var det dagens højdepunkt.

På ferieprogrammet var også planteskolebesøg, besøg hos min mormor på plejehjemmet, is i lange baner og solnydning i haven.
Om søndagen spiste vi aftensmad på terrassen i bare arme og ben og det var langt fra koldt. Det var helt sommerligt, mildt og fantastisk skønt. Og så sørgede L for grineflip en masse – han er simpelthen så sjov og han nyder, at han kan få sine storebrødre til at græde af grin <3

Selvom vi manglede A meget af ferien – og jeg indimellem godt kunne synes, at det var lidt hårdt arbejde at være alene med drengene så meget af tiden – så var påskeferien så rar, at jeg var helt trist over, at den fik en ende. Jeg kunne godt have snuppet en uge eller 4 mere på den måde.

At denne uge, siden i tirsdags, ikke lige har været min uge, har heller ikke pyntet på det. Jeg håber, at weekenden kan rette op på det, så jeg kan møde mandagen med opladede batterier. Der venter nemlig rigeligt med nervepirrende ting på den anden side af weekenden, som kommer til at kræve alle mine kræfter…

Rigtig god weekend derude

2 kommentarer

  • Katrine

    Det ser ud til at have været en dejlig ferie på trods af i manglede en.

    Må jeg spørge hvor din ternede blazer er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser det bare ud som om det har været en skøn påske for jer!

    Og så kæmpe ros til dig, for at være så overskudsmor! ELSKER alle de fine kreationer du laver i køkkenet, jeg håber dine skønne drenge ved hvor heldige de er! 🙂

    Læser alle dine indlæg og tænker det samme hver gang – så nu måtte jeg hellere lige sige det 😉

    Du er en kæmpe inspiration og håber jeg en dag kan være lige så dygtig som dig, den dag jeg får børn 🙂

    God weekend <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En børnemagnet i haven - den bedste investering til drengene