Opskrift på brød til lagkage sandwich

En børnemagnet i haven – den bedste investering til drengene

Reklame for Berg Toys

 Mon jeg selv kan?… Sørme jo!Skål for den nye trampolin – L sang endda fødselsdagssang for den 🙂

I vores have står en kæmpe børnemagnet. Sådan én, der suger børn til sig og helst ikke slipper dem fri igen.
Mon I kan gætte, hvad det er?…
Det er selvfølgelig en trampolin. Og selvom vi har haft trampolin i flere år efterhånden, har den ikke mistet sin tiltrækningskraft. Det er stadig et (mindst) lige så populært legetøj, som da vi købte det for flere år siden.

Vi var faktisk meget i tvivl, inden vi købte den, om det nu var en dille, der hurtigt ville gå over. Ville de stadig synes, at den var sjov efter den første måned eller to? Vi købte derfor en af de billigste, vi kunne finde. Nu her, efter nogle år, har den stadig samme legeværdi for drengene, og vi har derfor besluttet os for at investere i en i bedre kvalitet. En der er mere sikker, og som holder bedre til det danske vind og vejr. Den gamle er også ved at være temmelig slidt og ødelagt flere steder…

Jeg har et barndomsminde, der er gemt et rart sted i hjertet, fra da jeg var omkring 7-8 år gammel og på ferie i Italien. Min kusine og jeg fik lokket vores fædre med hen til trampolinerne ved stranden en aften. De betalte for en halv times hoppetid og vi stornød det. Det var noget af det sjoveste, vi havde prøvet. Dengang var trampoliner ikke noget man så i hveranden have – langt fra 😉
Jeg havde derfor en formodning om, at drengene ville synes, det ville være et hit med en trampolin i haven – og det endte med at holde stik!

Den nye trampolin, der er fra Berg Toys, blev leveret for en uges tid siden. Perfekt timing i forhold til det skønne påskevejr. Men desværre har A været væk på vagt store dele af påsken, og vi kunne bare ikke vente med at få den samlet og i brug…
Jeg blev derfor nødt til at kaste mig ud i at forsøge at samle den, omend jeg havde mine tvivl i forhold til, om jeg ville kunne. Jeg forsøgte dog at forholde mig til det, som Pippi ville gøre: ‘Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert’!
Og sørme ja – jeg gjorde det! Jeg samlede den selv.
Med hjælp fra S, der rakte mig fjedre og andet grej, når jeg skulle bruge det.
Manner, det var faktisk en mega fed følelse! Det plejer at være A, der er ansvarlig for den slags, men jeg gjorde det selv.
Og selvom det måske er lidt skørt, så følte jeg mig faktisk lidt som en powerkvinde bagefter 🙂

Sådan en sejr skulle (selvfølgelig) fejres, så vi indviede trampolinen i solskin – med drinks og snacks. Og da de havde hoppet sig trætte, tog de puder, tæpper og bøger med ud, og lagde sig godt til rette på den og læste højt for hinanden.
Siden da har den været flittigt i brug i løbet af påskeferien – og det skønne solskinsvejr har været en fin bonus!

Sikkerhedsnettet blev hurtigt sat omkring – det er bare rarest, så de ikke pludselig flyver ud over siderne. De synes også selv, det er bedst at hoppe, når det er på. Det giver vist også en rar hulestemning – de bruger den ihvertfald gerne som dasested og ikke kun til at hoppe på.
Jeg har også selv erfaret, at den fungerer glimrende som solspot, med en pude under hovedet. Det må være det bløde, svævende net der gør den så rar at ligge på 🙂
Og – en ekstra trampolinbonus, der måske hører under de knap så omtalte: Den er virkelig god til bækkenbundstræningen 🙂

I det hele taget er jeg ret overbevist om, at det er en god måde at få motion på. Man får rørt en masse forskellige muskler, trænet balancen og brugt sin krop – endda uden det føles hårdt. L var ikke ret gammel før han kunne hoppe ned på numsen og lande igen på benene – helt sikkert fordi han kopierede sine brødre og ville det samme som dem.

Og selvom jeg må tilstå, at jeg ikke ligefrem synes, den pynter i haven, så opvejes det af de mange grin, den giver. Helt klart!
Og lige nu, hvor jeg sidder og skriver dette, er to af pigerne fra vejen kommer for at lege med. Gid påskeferien og det her fantastiske vejr aldrig ville få ende!

God aften derude!

P.S. I forhold til det med kvalitet, kan jeg konstatere, at den nye trampolin er i en helt anden klasse, end den vi havde før.
Selve måtten, der ligger rundt i kanten og dækker over fjedrene, er meget kraftigere og bredere. Og så går den ned over trampolinen, så den bliver liggende, hvor den skal. Stolperne er designet helt anderledes, så de buer og sikkerhedsnettet sidder også meget smartere (og bedre) på. Det er derudover nemmere at tage af, så man kan tage det ind, når trampolinsæsonen går på hæld.
Og så det måske allervigtigste: Man hopper meget bedre på den! Det var også det første, drengene konstaterede. Så mon ikke denne er kommet for at blive – ihvertfald en del år endnu…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på brød til lagkage sandwich