Halvrund og helglad - fødselsdag, kærlighed og kage

(Barnlig) fødselsdagsfejring – med skøre, finurlige dyr, glimmer og sol

I søndags var der kagefest herhjemme. En slags crazy animal party. Det var ihvertfald en sjov samling af dyr, der stod klar på bordet til at blive spist 🙂
Det ligner måske også en børnefødselsdag, men det var det sørme ikke. Det var såmænd min 35 års fødselsdag, der blev fejret. Men altså; når det kommer til fest og sjov, så er jeg stadig (også) et lille barn indeni. Og denne gang havde jeg lyst til, at temaet skulle være noget med sjove, fine eller spøjse dyr tilsat glimmer og yndlingsfarver.

Fredag og lørdag gik med kagebagning, når der var tid til det imellem badmintonholdkamp, børne’pasning’, madlavning osv.
A var på døgnvagt lørdag, så jeg havde aftenen for mig selv, og det endte med at jeg sad oppe til 2 og hyggede mig med at lave kagepynt.

Kagebordet bød på lidt af hvert. En othellolagkage pyntet med en påfugl. En lamalagkage, der måske ikke er så køn, men det er heldigvis det indre det tæller 😉 Og indeni gemte sig både stikkelsbær-, blåbær- og jordbærmousse. Hesten, der måske endte lidt mere med at ligne en ko end en hest, var drønlækker og enhver chokoladeelskers drøm. Med chokoladebunde, hindbær- og chokolademousse indeni og skildpaddeskum udenpå.
Hindbærsnitterne var opgraderet en smule og pyntet med hvid chokoladeganache og små bier. Mazarincupcake’sne var pyntet med små, yndige flamingoer og indeni gemte de på en midte af solbær. Og så var der en klassisk jordbærkage, hvorpå der var landet et par sommerfugle.

Hvis kagerne ikke mættede nok i sig selv, havde jeg også bagt en portion fødselsdagsrødbedeboller, dekoreret som flag. Og så var der også en skør kagemandshund, fordi drengene elsker kagemand af vandbakkelse (med masser af slik på)

Bordet var dækket med dyr, der var festligt klædt med hatte, og solen gav lige det sidste glimmer-twist.

A’s kollegaer, der havde søndagsvagten, fik også glæde af fødselsdagsfejringen. Når nu der er kagebuffet, kan så mange som muligt lige så godt få glæde af det – og der var endda også rester til om mandagen 🙂

Nu går der et par uger, før der er fødselsdag på programmet igen herhjemme. Men det gør vist heller ikke noget, for L debuterede med skoldkopper søndag aften, så det har ligesom sat dagsordenen for denne uge.

Rigtig god aften derude

 

Herunder er der endnu flere kageglimt:

 OthellolagkageHindbærsnitter i deluxe udgave og verdens bedste jordbærkage Lagkage med chokoladebunde, hindbær- og chokolademousse, smurt op med skildpaddeskum og pyntet med smørcreme  Laber lama med stikkelsbær-, jordbær- og blåbærmousse Fødselsdagsflagboller Flamingo mazarincupcakes med solbærmidte, lyserød chokoladeganache, chokoladevinger og små hængehoveder 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvrund og helglad - fødselsdag, kærlighed og kage