Fastelavnsfest med katte, klovne, løver og andet godtfolk

Vinter(ferie)lykkeglimt – med solskin, farver, fastelavn og snackbar

Studiehjørnet  Saga forstår virkelig at nyde livet – og solen 🙂  Sløvsind <3  Fuld koncentration <3  Hygge inden badmintonstævne Flettede brød med persillepesto – haps. Opskriften på pesto og brød er her … og så lige en lille kage til  Kaffe, farver, mønstre, striber & uld – læs mere om mine sorbetcardigans her  Snackbar Bandit <3 Se, den har jeg lavet  … boller i min mave…. Dét er vi fans af herhjemme

Der var nu ikke meget vinterferie til mig, men drengene nød at have en uges fri. Og jeg nød, at de nød det.
Det hjalp også en hel del på ikke-ferie-humøret, at solen trods alt var gavmild og varm og fik én til at huske, at foråret venter lige om hjørnet.

Efter et par dage i sommerhus, tog jeg imod dem med kage og kys. Fredag havde jeg studiedag, og efter 3 dage ‘alene’ uden børn, var jeg godt med ift. læsningen. Derfor tillod jeg mig at holde fri og starte dagen med fastelavnsklip med alle 3, inden W og jeg drønede af sted til badmintonstævne.

Om lørdagen kørte vi snackbaren i stilling. Vi har efterhånden fået en tradition med, at vi holder festaften, med en kæmpe vogn fyldt med snacks, en gang om året. Det plejer at være når vi ser børneMGP, men i år har jeg fået billetter til showet, så vi besluttede os for at afslutte vinterferien med det i stedet.
Drengene elsker det – sjovt nok. Og det allerbedste ved det er, at de virkelig nyder det og sætter pris på det. Måske fordi det kun er noget der sker en gang imellem.
Vil du forresten se, hvordan vi plejer at fyre den af til MGP, så se med lige her

Vores grene til fastelavnspynt bliver langsomt mere og mere pimpede. Det må være fordelen ved, at vi er tyvstartet. Så når vi at få god, lang glæde af de mange små finurligheder. De har alle 3 været ret vilde med at klippe, tegne og forme små dyr og masker. Og jeg elsker, at de vil være med til noget kreativt, så det ikke altid er skærmene, der vinder. Det hjælper måske også på motivationen, at kreativiteten har et formål. Og de kan se, at det vi laver sammen, bliver ‘brugt’ og nydt…

Nu er den nye uge allerede mere end halvt brugt. Studiemæssigt er det en uge, jeg glæder mig til er overstået. Hvilket egentlig er lidt trist, men sådan må det være indimellem. Weekenden byder dog på rare stunder, som jeg glæder mig til. Så der er heldigvis en gulerod at se frem til.

God eftermiddag og lillefredag derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsfest med katte, klovne, løver og andet godtfolk