Sne udenfor - forår indenfor

Min helt egen – ret fine – tradition

Da jeg startede på sygeplejestudiet og var godt i gang med 1. semester, besluttede jeg mig for at starte en ny tradition. En slags gulerod for at kæmpe (videre). Og en fejring af de milepæle, der møder én i løbet af studiet.

Jeg besluttede, at de skulle fejres med et kunstværk. Et billede eller maleri, som jeg kan kigge på og nyde. Som skal minde mig om, at jeg kan. Og sende tankerne tilbage til ‘dengang’.

Nu hvor 3. semester er afsluttet, er et nyt maleri landet herhjemme og jeg er helt vild med det. Det var kærlighed ved første blik. Og farverne passer spot on herhjem til.
Og så ‘talte’ det til mig. Jeg forestiller mig nemlig, at jeg går på vejen mod solnedgangen. (Og dem der kender mig ved, at jeg har noget med solnedgange 😉 )
Og jeg kan godt lide tanken om, at det skal minde mig om at blive på vejen. Fordi der er lys for enden. Også selvom der er ting i rabatten der frister eller trækker. Og så samtidig også huske at kigge op og nyde alt det omkring mig. Se det smukke i det små – og det store. Og huske på, at det man ser nu – himlen over én – forandrer sig, før man får set sig om. At det, der er nu, kun varer ved et øjeblik.

Da S kom hjem i dag, spottede han billedet med det samme. Han var også temmelig begejstret for det og begyndte straks at snakke om vejen, solen og skyerne, der også kunne være bjerge. Måske ser vi hver vores i billedet. Og det er jo kun ekstra skønt!

Billedet er malet af Line Højmann (@pieceofpaint på Instagram) og er det, der skal ‘repræsentere’ 3. semester på vores væg.
Og nu har jeg så et helt semester til at udse mig det næste 😉

Nedenfor kan I se, hvilke billeder der repræsenterer de andre milepæle.

Rigtig god aften

Efter 1. semester flyttede Svanemor ind. Og de to (snart 3) unger minder mig om mine egne 3Efter 2. semester kom maleriet fra Kristine Hellesøe herhjem at boOg da medicinregningseksamen var bestået på 3. semester, landede dette lille maleri, også af Kristine Hellesøe, herhjemme

2 kommentarer

  • Jannie

    Jeg synes det er den fineste tradition. Og jeg napper den straks til min lille familie også!
    Må jeg spørge hvor du har købt billedet henne ? Kan ikke finde et sted på hendes hjemmeside hvor man kan købe dem nemlig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Tak – skønt, du kunne blive inspireret af det 🙂
      Jeg kontaktede hende via Instagram @pieceofpaint men jeg tænker, du også kan sende hende en mail. Jeg ved også, at man kan besøge hende i hendes galleri på Sjælland 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sne udenfor - forår indenfor