Kager og andre søde sager, der kan laves uden en ovn

Lyserøde lykkeglimt – Smuk baghave, Alfons, patchwork, sundt sødt og mindfulness

 Mindfulness Havde fuldstændig glemt, hvor medrivende rart og afslappende det er at lave puslespil Gylden urtepotteskjuler og en ny yndlingsplante – potteskjuleren har jeg købt lige her og hynderne her   Eftermiddagsnydning med vafler uden sukker og mel og romkugler med sorte bønner  Drikkeglassene er købt her (og som et ekstra plus, kan de stables)   En ny flæsedrøm – frisk fra min mors fantastiske strikkepinde <3    Alfons er hoppet over på skænken igen. Vil du lave din egen, er der en ‘guide’ lige her  Det er længe siden, jeg sidst har færdiggjort et kreaprojekt, men det lykkedes endelig forleden dag En håndsyet stjerne med bolchestribeaura 🙂 Patchwork overload – præcis som jeg kan lide det. Den nye pude passer lige ind 🙂

Min yndlingsfarve – altså på en delt førsteplads med blå – fornægter sig ikke i disse lykkeglimt 🙂
Selv vores baghave forstår at forkæle mig med lyserøde stunder og jeg suger dem til mig, for de giver mig så meget energi – især her i en temmelig mørk og ret grå tid.

Det er efterhånden længe siden jeg har haft tid til at sysle med patchwork og andre kreative projekter. Der har hele tiden været andre ting, der har overhalet indenom. Et par lange bilture, i løbet af de sidste par uger, har dog hjulpet projektet lidt på vej, og forleden fik jeg syet den helt færdig og installeret den i sofaen.
Jeg kan nu ret godt lide tanken om, at de puder, der fylder vores sofa, er helt deres egne – og kun findes lige her hos os.

Vores nye ovnlåge nåede (heller) ikke at komme inden denne weekend (hva’ sker der egentlig for det, når de havde lovet 5 dage – på mandag er der gået 14?) så jeg ‘slipper’ for at bruge weekenden på mad- og kageprojekter. Det er dog ikke kun mig, der efterhånden er ved at være godt træt af det. S spurgte som det første, da han kom hjem fra skole i går, om ovnen var lavet. Og da jeg sagde nej, svarede han ‘Øøøøv, så skal vi ikke have lækker mad i weekenden’. Jeg håber dog, jeg kan overraske ham med gode sager alligevel 😉

Håber, I nyder weekenden og det fine solskin? I morges vågnede vi til frost på træer og buske, og jeg synes, det var så fint. Meget bedre end det blæse- og regnvejr som sidste uge var præget (og plaget) af.
Og i morgen har vi ingen planer – udover et besøg på biblioteket. Dét glæder jeg mig til!  Og så må det fine vejr gerne fortsætte, så vi kan komme ud at gå en smuk tur i vinterlandskabet.

Rigtig god weekend

1 kommentar

  • Anne-Mette

    Den lyserøde farve på væggen – hvad hedder den? Jeg er selv “drengemor”og trænger til lidt mere feminin stemning derhjemme:-) Tak. Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kager og andre søde sager, der kan laves uden en ovn