Januarlykkeglimt - røde kinder, besøg af storken, brunch og abstinenser

Kager og andre søde sager, der kan laves uden en ovn

Churros med softice – opskriften er herSunde(re) konfektkugler – opskriften er herKiksekage (hvis man undlader at bage kiksene selv) – opskriften er herTiramisu – opskriften er her og her uden alkoholSprøde vafler uden sukker og mel – opskriften er her
Tynde pandekager – opskriften er her. Og opskrifterne på hjemmelavet is er her
Bounty – her formet som påskeæg, men de kan også laves som kugler eller barer – opskriften er herÆbleskiver – opskriften er her4Bananvafler uden tilsat sukker og mel – opskriften er herKoldskål – opskriften er herSunde(re) romkugler med sorte bønner – opskriften er herMormordessert med et twist – æblemos med sprødstegt havregryn – opskriften er her01Sprøde speltvafler – opskriften er her

Nu er det over en uge siden, at ovnlågen eksploderede op i ansigtet på mig, og jeg er efterhånden ved at være godt træt af at leve uden.
Det har dog, trods alt, tvunget mig til at tænke kreativt, og komme på retter der kan laves uden en ovn. Det har også gjort, at jeg har fået lavet retter, jeg nok ikke ville have kastet mig over, hvis vi havde haft en velfungerende ovn.
Det har derfor også opfrisket min hukommelse, og mindet mig om opskrifter, som jeg ikke har haft tænkt på længe. Og det er slet ikke så dumt endda. For der er jo masser af lækre kager og andre søde sager, der kan laves uden en ovn 🙂

Ovenfor har jeg samlet mit bud på 13 af dem, samt links til opskrifterne.
Hvis nu I skulle stå i samme situation som mig engang (håber jeg dog ikke). Ellers bare hvis I har lyst til at lave nogle lækre sager, der er hurtige og nemme at bakse sammen – ja, nogle af dem er sågar uden mel og sukker.

Nu vil jeg gå ud og lave en omgang churros – eller pandekager  – eller vafler. Hmm, jeg kan ikke rigtigt bestemme mig… Men uanset hvad, ved jeg, at drengene bliver glade 😉

God aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januarlykkeglimt - røde kinder, besøg af storken, brunch og abstinenser