Weekendlykkeglimt - og julekager i massevis

Othellolagkage i julehumør

Som jeg viste et par glimt fra forleden, så fejrede vi 3. søndag i advent med en othellolagkage i vinter-julehumør.

Drengene syntes næsten, den var for nuttet til at spise. Men kun næsten 😉 Så vi kastede os lystigt over den. I julens anledning var den med kirsebær i stedet for hindbær og som altid også laktosefri, så W også kunne nyde godt af den.

Igloen af hvid chokolade havde jeg lavet udenpå en ballon med husholdningsfilm over. Det brede marcipanbånd fik lidt blå farvemarmorering. Og så kom der en lille isbjørn og et par pingviner til verden. Sneboldene blev trillet af små skumfiduser.

Haps, en god søndagskage!

Nu venter juleferien foran os. Det er virkelig tiltrængt og velkomment!
Men først skal der liiiige handles ind til julemiddagen, ryddes op, gøres rent og alt det der. Og så skal jeg lige blive helt enig med mig selv om, hvordan julebordet skal dækkes i år. Men det er jo heldigvis ikke en sur pligt 😉

Rigtig dejlig juleeftermiddag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendlykkeglimt - og julekager i massevis