Julelykkeglimt - Hygge, sprøde småkager, yndlingsdessert og spiselige nissehuer

Inspiration til julebordet – tilbageblik på de sidste års borddækning

Ovenstående glimt er fra julebordet 2017. Der er mange flere glimt lige her

For tiden går jeg og pusler med ideer til årets julebord. Jeg er ikke helt færdig med planlægningen endnu og har stadig en del små elementer, jeg ikke har besluttet mig for endnu. Men jeg synes nu også, processen med at forberede og finde på er ganske hyggelig.

I den forbindelse fik jeg lyst til at se tilbage på julebordene de sidste år – fra de år hvor vi har holdt juleaften herhjemme. Der har været en del forskellige temaer, som de små juleglimt her nok også antyder 😉 Julen har ikke én bestemt farve herhjemme og kan også sagtens skifte fra år til år. Og når jeg kigger tilbage, synes jeg, de forskellige udtryk og ‘temaer’ har bidraget med hver deres. Og vigtigst af alt – bidraget med hygge!

Jeg glæder mig til at vise jer årets julebord – og på opfordring fra flere af jer, vil jeg forsøge at vise jer mine forberedelser (lidt i god tid), så I måske kan blive inspireret af det. Indtil da, er der måske lidt inspiration i disse juleglimt…
Der er link til indlæggene, med mange flere julebordsglimt, under glimtene fra det respektive år

Hvordan skal jeres julebord dækkes?

Rigtig dejlig decemberdag til jer alle

Julebordet 2016 – i blå og røde toner. Der er mange flere glimt lige her

Julebordet 2014 – med en slags naturtema. Der er mange flere glimt lige her

3 kommentarer

 • Ihh hvor er det fint med julehjerter i skålene! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggelige juleglimt hele linjen over – mn jeg er altså helt tosset md Flora stellet, og synes årets bord hos dig, er ekstra fantastisk 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er det bare fint… tak for inspiration… jeg skulle da lige have vidst at du havde sådan et indlæg idag, så kunne jeg have linket til dig… har også et indlæg om juleborde idag…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julelykkeglimt - Hygge, sprøde småkager, yndlingsdessert og spiselige nissehuer