Lykkeglimt fra en turbulent tid

Alt det bedste til at pynte min yndlingsmåned med

Reklame for Ellos

For nogen er der måske stadig længe til jul, men jeg er allerede godt i gang med forberedelser og planlægning.
Jeg hygger mig nemlig med at forberede og udtænke, hvordan årets julebord, både til juleaften og julefrokosterne, skal se ud.
Og så kommer jeg altid til at forelske mig i noget nyt julepynt hvert år, og i år får jeg ret svært ved ikke at tilføje den smukke stjernelampe til samlingen!

Jeg er også allerede kommet til at klikke en ny dug hjem. En version i hør, for jeg er ret vild med det tilfældige, lidt krøllede look. Så langt så godt, med forberedelserne. Nu er ‘bundfarven’ ihvertfald valgt.

Udover at lade mig friste af fine ting til boligen, elsker jeg også at købe smukt bånd og små figurer, jeg kan pynte julegaverne med. Jeg skal også have shoppet lidt til pakkeleg, som er en fast tradition i julen, og nok også til et par venindegaver.
En fin krukke, som den på collagen eller denne i keramik, proppet med (hjemmelavet) juleguf og pyntet med velourbånd, er perfekt at have med under armen, når man skal ud 🙂 Den store krukke her eller denne med julehilsen måtte også gerne stå på mit køkkenbord og passe på de friskbagte vanillekranse eller den hjemmelavede konfekt.

Ovenover har jeg samlet en masse af mine favoritter fra Ellos’ fine juleudvalg i en collage. Og herunder er der direkte links til alle tingene:

Lampe med stjerne – SÅ smuk og stemningsfuld
3D stjernelampe – helt fantastisk fin alene eller i en lille gruppe med 2 eller 3
Hørservietter – en smuk luksus, der kan bruges igen og igen
Kande til vandet eller måske til den varme kakao?
LED-lampe med Xmas tekst
Bordløber i hør – kan fås i mange forskellige farver
Papirsposer – fx til at pakke kalendergaver eller adventsgaverne ind i og evt. hænge på en gren eller putte i en kurv
Marmorbræt – til julekager, ost, konfekt eller andet godt
Vinglas – med smukke ‘striber’
Isspand i guld – ekstravagant og cool, måske især til nytårsaften 🙂
Opbevaringsglas til julegodterne
Ovalt fad i terrazzo
Tallerkner i bambus
Blå tallerkner med mønster
Rosa tallerkner – enkle og så fine!

Lige nu er der endda -20%hele boligsortimentet – klik her og find mange flere fine ting, der kan pynte lidt ekstra på julen – eller bare til at pifte boligen, pakkerne eller bordet op med. Mange af tingene er nemlig slet ikke så julede, at de ikke kan bruges hele året rundt 🙂

Herunder er der mere inspiration til en smuk jul og links til de fine (jule)ting, og nederst er der glimt fra sidste års julebord. Jeg glæder mig allerede til at dække dette års 🙂

God aften derude

 Papirophæng i 6 farver // Julekugler i 3 farver Enkel og fin vase, der lader blomsterne komme til sin retStjernelampeVinglas // Skærebræt // Hørserviet // Velourbånd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeglimt fra en turbulent tid