Juleferie på glatis - når nu traditionerne alligevel er vendt på hovedet

Årets sidste halloweenkage – med sprøde knogler og bloddryp

Hvem har ikke altid drømt om at sætte tænderne i en sprød, frisk knogle?
Drengene var ihvertfald helt med på ideen, da jeg satte denne kage foran dem i søndags. Den passer også ret godt ind i det sygeplejetema, jeg kører i de her år 🙂

Bag alle knoglerne gemte der sig en banankage i 3 lag. Mellem lagene var der flødeskum og bananskiver. Lige en kage for de 3 kannibaler herhjemme. Og dejligt simpel at kaste sig over, selvom den måske ser lidt kompliceret ud.
Og nu hvor halloween er ovre, kan jeg konstatere, at dette blev årets sidste halloweenkage. Nu venter vi et år med at finde på flere (u)hyggelige kager, med mindre en af dem beslutter sig for, at det skal være temaet til deres fødselsdag 🙂

Opskriften på chokoladekage er lige her. Og knoglerne lavede jeg af marengs; 175 gr. flormelis, 1/2 tsk eddike og 4 æggehvider, som jeg piskede helt stive og seje og sprøjtede ud på en bageplade i knogleform. Derefter bagte jeg dem ved 140 grader i 30-45 minutter alt efter størrelse og tykkelse, og så var de klar til brug 🙂 Jeg satte dem fast på siderne med lidt flødeskum.

Hvis du har lyst til at se flere temafester og -kager, så er det hele samlet her

Rigtig god weekend derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie på glatis - når nu traditionerne alligevel er vendt på hovedet