Rejsedagbog: Kom med på Ein Smuttur til Tyskland

Frankenstein og hans venner – træstammer i Halloweenforklædning

Indeholder reklamelinks

I går formiddags, mellem pakning og studielæsning, bagte jeg en omgang chokoladeboller og træstammer – vel nok det man kalder overspringshandlinger 😉
A og jeg er nemlig på weekendtur uden kiddos hele weekenden, imens farmor er flyttet ind i huset og passer drenge og hund. Jeg syntes, de fortjente lidt forkælelse, som kickstart på deres hyggeweekend, så jeg havde forberedt lidt (u)hyggelig eftermiddagshygge til dem, til når de kom fra skole. (Det hjalp også en my på min dårlige samvittighed over at forlade dem i 2 1/2 dag 😉 )

Jeg pyntede træstammerne som Frankenstein og hans venner – helt simpelt, ved at farve marcipanen med en smule frugtpasta, smelte chokolade til hår, mund og ar og så tilføje et par miniskumfiduser i siderne og sætte et par øjne fast.
Opskriften på luksus træstammer (uden kagerester) er lige her – og den er super nem (og vanedannende lækker)

Jeg snuppede også nogle stykker med til køreturen, som min mor, bror, svigerinde og A hurtigt fik gjort kål på 🙂

Fadet, som Frankenstein og hans venner står på, har jeg købt lige her. Den grønne frugtpasta har jeg købt her og øjnene her.

Vil du se mere Halloween-inspiration, har jeg lavet flere forskellige indlæg med kager, dekoration og mad, som kan ses lige her

Rigtig god, (u)hyggelig lørdag derude!

Lidt rester til køreturen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsedagbog: Kom med på Ein Smuttur til Tyskland