Sorg, chok, tragedie, meningsløshed, tab

Noget om skoråd, store fødder og selvstændighedsudfordringer + en konkurrence!

Reklame for Paw Sko

Jeg skal da ellers lige love for, at efteråret er landet her hos os, hva? Nu giver det pludselig virkelig god mening, at vi gik på jagt efter efterårssko til drengene for et par uger siden, for det er godt nok blevet koldt for dem at cykle i skole om morgenen.

Skojagten startede og endte i Paw Sko, hvor alle 3 drenge fandt sko, de synes var lige i øjet. Dog ikke uden kamp – men mere om det senere…. Der venter jer forresten også en ret fin konkurrence længere nede i indlægget, men først lidt om vores skoovervejelser og selvstændighedsudfordringer….

Med 3 drenge, der har hver deres sæt af unikke fødder, præcis som os voksne, synes jeg, det kan være ret svært at købe sko på nettet til dem. Jeg synes ofte jeg oplever, at de skal prøve flere (mange) forskellige par, før vi finder nogen, der passer dem og deres fødder godt. Og som nogen af jer nok husker fra tidligere indlæg, så går jeg ret meget op i, at de går i fodtøj, der passer til deres fødder, for de skal trods alt gå på dem i (forhåbentlig) virkelig mange år.

Det viste sig også hurtigt, at de sko som drengene hev ned fra hylden som de første, slet ikke passede deres fødder. W var vild med nogle sneakers, der ikke kunne strammes nok ind til at de kunne sidde ordentligt fast på foden. Hvis ikke ekspedienten havde gjort mig opmærksom på det, havde jeg aldrig tænkt over det.

Vi endte sågar med at blive ret udfordret undervejs, fordi drengene fandt flere forskellige sko, som ikke passede deres fødder – til stor ærgrelse for dem. S var blevet lun på et par sko i kunstlæder, og som ekspedienten bakkede mig op i, ville det være et dumt valg, når han elsker at spille fodbold i hvert eneste frikvarter, da de alt for hurtigt ville blive slidt og begynde at revne.

L var ikke meget for at have en ekspedient tæt på, da vi skulle finde ud af, om skoene passede ham. Men det fangede hun heldigvis hurtigt, og foreslog i stedet, at vi kunne tage sålen op af skoen og sætte foden ovenpå, så vi kunne være sikre på, at der var de ønskede 1,5 cm’s vokseplads.

Undervejs havde vi faktisk – helt ærligt – lidt af en skokrise, for drengene faldt gang på gang for sko, der enten ikke passede dem eller ikke var egnet til efterårsvejr. Da mærkede jeg virkelig udfordringen med, at de efterhånden har deres helt egne holdninger 🙂 De sko, som jeg foreslog, og som jeg synes kunne være smarte (og praktiske), var slet ikke noget for dem. Og omvendt…
Derudover var vi ret udfordrede på, at alle 3 drengene faktisk har ret store fødder – ihvertfald i forhold til deres alder. W bruger str. 39, så der er mange børnesko, der ikke laves i hans størrelse, og herreskoene er for store.
Men til sidst lykkedes det os at finde 3 ret smarte par, der også opfylder de praktiske (mor)kriterier 😉

Ekspedienten hjalp os med at sikre, at der var den rette plads til at vokse i og gav gode råd om pleje af skoene og støvlerne.
L og S endte faktisk med at falde for den samme model – og det synes de vist begge to var lidt sjovt og sejt 😉 De valgte en model med god stødabsorbering, som samtidig har Gore-Tex membran, så de kan tåle vandpjask og legepladssjov. Og så er de ‘grove’ i det, så de kan tåle at blive brugt – og slidt.
S ville egentlig gerne have haft et par sko med snørebånd, men jeg fik ham talt fra det undervejs. Jeg ved nemlig af erfaring (fra W) at det kun er spændende at binde snørebånd de første par dage. Derefter er det sjovere at være den første på fodboldbanen, når først frikvarteret venter på at blive brugt på bedste vis. Derfor var det egentlig ret smart, at han endte med at vælge et par sko med velcrolukning.
Det var også vigtigt for mig, at L fik nogle sko, som han selv kan tage af og på, så det måtte vi også lige teste undervejs 🙂
W valgte et par lækre, varme støvler med lynlås i siden, der dermed også er nemme at hoppe i (og ud af) og som også har Gore-Tex membran, så de kan holde vandet ude.

Bagefter fejrede vi de nye sko med en is i efterårssolen, inden vi skyndte os hjem for at imprægnere skoene. De var nemlig ret utålmodige efter at få dem i brug med det samme – klart nok. Sådan havde jeg det også, da jeg var barn – ja, sådan har jeg det vel egentlig stadig 😉

Og inden jeg hopper til konkurrencen, vil jeg blot give et sidste fif: Vent ikke for længe med at smutte af sted efter efterårssko og vinterstøvler. Både S og L fik de sidste par i deres størrelser. De gode sager ryger nemlig hurtigt, især nu hvor efteråret og de koldere dage for alvor er over os…!

Hvis I gerne vil inspireres lidt, inden I går på skojagt, kan I finde masser af inspiration i børnemagasinet lige her
Paw Sko har forresten også 30 dages tilfredshedsgaranti på alle børnesko til børn mellem 0 – 10 år! Det betyder ganske enkelt, at skoene kan byttes indenfor 30 dage, hvis de ikke lever op til forventningerne – også selvom de har været brugt.

Og nu til konkurrencen, som jeg nævnte tidligere…

 

*** Konkurrence ***

Én af jer skal forkæles med et gavekort på 1000 kr til en valgfri Paw Sko butik!
Og med 18 Paw Sko butikker fordelt over hele landet, er der rig mulighed for at finde en at bruge gavekortet i…
Det eneste I skal gøre, for at deltage i lodtrækningen, er at skrive en kommentar til dette indlæg og huske at nævne, hvilken Paw Sko forretning, du tænker, du vil bruge gavekortet i, hvis du er den heldige. Du kan se en oversigt over butikkerne her
Vinderen trækkes d. 7/10 kl. 20 og offentliggøres herefter på bloggen

Pøj pøj

******

Selvom vi egentlig var af sted for at klæde drengenes fødder godt på til efteråret blev jeg (selvfølgelig) fristet. Det er jo hvad der kan ske, ik? Jeg havde dog ret svært ved at bestemme mig for hvilke jeg skulle have med hjem, så jeg lavede en afstemning på Instagram (@mormedmegetmere)
Hvilke jeg endte med, må I vente med at se til næste indlæg, hvor jeg også offentliggør vinderen af gavekortet på 1000 kr 🙂

Rigtig god aften

80 kommentarer

 • Annika A. Friis

  Lækre sko! Det med skælrodene kender vi herhjemme, så jeg plejer at bestille hjem fra nettet, så er der ikke så meget at vælge mellem. Men måske det er tid til at vove sig ud i en butik, nu er tvillingerne trods alt næsten fem år. Så måske 😊 Jeg smider i hvert fald et lod i puljen, og er vi heldige vover vi os en tur til Kolding og går på jagt efter efterårssko til mine drenge 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil elske at give ungerne nye sko i Paw i Aalborg Storcenter, hvor de har super god service 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Pigerne skal forkæles i Paw Sko i Randers Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Lækker konkurrence – jeg ville bruge pengene i butikken i Lyngby til min 4-årige dreng ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte lohse

  Det kunne være lækkert at vinde det skal bruges i butikken i Kolding storcenter 🤞😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil bruge gavekortet i Aalborg 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Hvis jeg vinder vil jeg gerne bruge det i Lyngby 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hvis jeg vinder, skal gavekortet bruges i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Jeg ville tage på Fisketorvet. Håber jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R.

  Jeg ville elske at kunne forkæle mig selv med sko fra butikken i Aarhus 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil uden tvivl dele med mine børn som i den grad trænger til vinterstøvler 😊 hvis vi bliver de heldige vil vi gerne handle i Aalborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville give mine to drenge (3 & 6 år) lækre efterårssko – så de kan løbe ud i efteråret med varme fusser👞👟🍁🍂Vi ville handle i butikken i Slagelse🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil gerne bruge gavekortet i Aarhus på mine to skinker der er vokset så meget at fødder igen trænger til nye sko. 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mine krudtugler skal snart have vinterstøvler der er hurtige at hoppe når legepladsen kalder – og jeg ville tage på Fisketorvet, der fik de fra sidst 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg mangler stadig at finde de helt rigtige efterårs-støvler, så jeg ville slå vejen forbi Paw Sko i Slagelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vi handler ofte sko i Paw Sko i Kolding, så gavekortet skulle bruges der, hvis jeg er den heldige. Har lige været derinde, hvor vi købte vinterstøvler til tre børn på 10, 8 og 3 år samt til mig selv. Men vi er jo ikke færdige😀 Gavekortet skulle så bruges være en hjælp til sko, futter og gummistøvler👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Wauw fine sko som lige ville være noget for mine aktive drenge! Ville handle i rosengård centret i odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Sikke en fantastisk konkurrence – det falder på et tørt sted, for som du skriver er vi ved at være sent ude med efterårssko! Jeg vil gerne shoppe i Paw Sko Aarhus, hvis jeg er heldig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia

  Hvis jeg skulle være så heldig og vinde ville jeg benytte mig af Aalborgs afdeling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vera

  Mine fødder vil elske et par nye vinterstøvler. Jeg vil handle hos Paw Bredgade i Herning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mine 3 drenge ville blive hevet med til Paw på Fisketorvet. Vi har aldrig shoppet sko hos Paw før, men de ser virkeligt gode og solide ud – hvilket er et must 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vi ender ofte med at købe fodtøj i Paw Sko i Kolding, så gavekortet skulle helt sikkert bruges der😀
  Har lige købt vinterstøvler der til tre børn på 10, 8 og 3 år samt til mig selv, så gavekortet skulle gå til bl. a. sko og futter👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brit

  Det er mig der skal vinde, for mine drenge trænger til vinter fodtøj. Det ville være en fornøjelse at tage i Paw sko i rosengårdcentret og købe nye lækre sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sikke et dejligt indlæg og nogle lækre sko dine drenge fik sig 🙂 Vi står også og skal have købt vinterens fodtøj til min søn på 3,5 år – som også har store fødder for sin alder!:) Jeg ville bruge gavekortet i Paw sko i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sikke et dejligt indlæg og sikke nogle lækre sko dine drenge fik valgt. Jeg står også og skal have fat på vinterens fodtøj til min søn på 3,5 år – som også har store fødder for sin alder! 🙂 Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Klitgaard Kristensen

  Åhh hvor vil jeg gerne vinde. Jeg køber aldrig sko på nettet til mine børn. Min datter har en meget smal og lang fod og hun er så svær at finde sko til, derfor tager vi altid ud i en skobutik og får den rette vejledning. Det samme gælder for min skøn, hans fod er dog en helt anden facon end min datters, Vinder vi, skal gavekortet bruges i Paw sko i Aalborg Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har et par skønne knægte på 1 og 4 år som jeg har planer om at skulle have nye sko inden vores bryllup om præcis 1 mdr idag.. krydser fingre for at jeg bliver den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Vil bruge gevinsten hos Paw sko i Rosengårdscenteret. Her får vi altid god betjening og da de også har et godt og stort udvalg, er vi blandt de sikre kunder, når sæsonerne skifter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kunne virkelig godt bruge nye sko, så jeg jeg rigtig gerne vinde 1.000kr som jeg kan bruge i Paw sko i Grenå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Hej Pernille
  Jeg vil bruge gevinsten i Århus hvis jeg er heldig, jeg har haft brækket en knogle i foden så jeg kan ikke passe mit fodtøj mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Det ville være skønt at vinde, så vi kan få styr på vinterens fodtøj. Jeg ville bruge gevinsten i butikken i Kolding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  jeg vil gerne en tur til Kolding og forkæle børnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ålborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Rødovre centrum hvis jeg måtte være så heldig – tror alle tre unger skal have nyt vinterfodtøj i år 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Det ville være skønt med nye støvler til vinterkulden 🙂 Fra Paw Sko i Rødovre centrum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg ville smutte i Kolding Storcenter 🍀🙏😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Bjerregaard

  Så fine sko drengene har fået! Kender det med at skulle finde de sko/støvler som passer til årstiden 😉 Børn og voksne er ikke altid helt enige på det punkt! Vi står også for at skulle have købe vinterstøvler til alle tre børn så det ville helt sikkert gøre det sjovere med et gavekort! Jeg ville handle i Herning 🙂
  Kh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten dalhøj

  Har 2 drengebørnebørn som vil elske de lækre sko og vil gå i rosengåedscentret i odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten dalhøj

  Har 2 drengebørnebørn som vil elske de lækre sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil købe sko og sløver til min datter i Paw sko i Rødovre centrum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Med de 3 spilopper, jeg har, ville jeg suse i Paw Sko i Rødovrecenteret og flå ned fra hylderne😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Gottlieb

  Ville elske at tage ungerne med på sko-indkøb i Paw Sko i Aarhus, Søndergade 53.👟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ville nappe mine tre unger med i Paw Sko i Lyngby Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Kunne være så lækkert, da jeg har et par unger der trænger til nye vinterstøvler.
  Jeg vil gerne handle i Randers Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K.

  Som mor kender jeg virkelig godt oplevelsen af, at det kan være noget af en kunst at finde et fodtøjs-kompromis, som tilgodeser både mor og datters ønsker til det æstetiske og samtidig tager hensyn til funktionalitet, pasform og skostørrelse.
  I mit arbejde med små børn ved jeg også, hvor meget det betyder at have fodtøj, som bare ‘fungerer’. Hvis jeg er den heldige, vil jeg gerne vinde gavekort til Paw Sko i Herning Centret👟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi D

  Sikke lækre sko/støvler I fik valgt. Min søn på 11 år kunne jeg godt tænke mig at tage med i Paw Sko i Kolding Storcenter, så et par støvler til efteråret og vinteren kan blive valgt med rette pasform og hvad en på 11 år samtidig syntes er sej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh det kunne vi godt bruge hjemme ved os! Min søns fødder vokser som ukrudt, så det er dyrt i sko 😀 Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg ville bruge dem på vinterstøvler til mine tre unger i Paw sko i lyngby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Vinder jeg, skal min lille søn på 18 måneder have vinterstøvler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misja

  Min pige på 10 ville elske at finde nye støvler i Paw Sko i Lyngby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min søn på 3 er ved at vokse ud af sine sko, så det ville lune med sådan et lækkert gavekort! Vi ville bruge det hos Paw Sko i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vinder skal jeg bruge gavekortet på vinterstøvler til min søn på 3 år i Paw sko i Randers storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Jeg har to piger på 12 og 15 – og i den alder bruger man åbenbart ikke støvler?! Så det er en KAMP at finde noget varmt, smart og praktisk………Jeg ville blive så glad for et tilskud til vintersko/støvler til dem! Og det skulle bruges i Paw Sko på Fisketorvet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg bruge gavekortet hos Paw sko i Aarhus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Det ville være så dejligt at vinde og hvis jeg er heldig vil jeg shoppe i Århus:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Det ville godt nok lette en presset økonomi for de studerende forældre, hvis vi vandt gavekortet. Krydse, krydse🤞🤞
  Vi bor 10 min fra Rødovre Centrum, så der ville vi besøge Paw Sko😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Jeg ville smutte i Paw sko på Fisketorvet og bruge pengene 😃 Det er altså en udfordring med sko til børn, specielt drenge i voksealderen ☺️ August er 12 år og bruger størrelse 43/44 og med sådan en lige ved teen, kan det være udfordrende at blive enige om man skal have vinterstøvler mere, eller kan leve uden ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B.

  Jeg ville elske at kunne tage på shoppingtur i Paw sko på Fisketorvet i København. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Munch

  Ville blive glad for at kunne tage mine 3 piger med i Herning Centret og kigge på sko/støvler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JeanetteS

  Mine to piger ville elske at købe nye sko i Paw sko Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh ja – kender alt for godt til det med, at børnene har heeeeelt andre ønsker end hvad mor har lyst til (og hvad der passer til fødderne!). Har præcis samme udfordringer et par gange om året… Derfor er det nemlig ret vigtigt med en skobutik med en god “børneekspedient” der har tålmodighed og erfaring! Hvis vi var så heldige at vinde, så ville vi shoppe i Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Damstrup

  Hej.
  Jeg ville købe lækre små sko til min yngste dreng på 8 mdr så han er klar til at gå. 👣 ville shoppe i Hørsholm, måske den 9/12 hvor man også kan møde julemandens rensdyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har 3 drenge ligesom dig, og jeg kender SÅ meget den problematik, du beskriver. Vi bor i Aarhus og handler faktisk ofte drengens sko i Paw Sko, hvor jeg har oplevet stor tålmodighed – vores besøg tager nogle gange op mod en time, før alle er tilfredse:-) hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg handle i Paw Sko i Aarhus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Startede med at tænke “nej hvor hvor holder hun deres sko flotte” 😂😂
  Jeg ville elske at kunne bruge de 1000 kr i Odense 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg ville shoppe i Ballerup, hvis jeg er den heldige😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Sikke en lækker præmie, jeg vil shoppe i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kathrine

  Hvis jeg vandt, ville jeg gå i Paw sko i Herning Centeret. Synes den er hyggelig 😊
  Min datter mangler både vintersko og støvler og det gør jeg også. Så et gavekort der til, ville falde i god jord 🤞🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Carlsen

  Jeg synes drengenes sko er rigtig smarte – og det er dine garanteret også. Hvis jeg vandt ville jeg gå på shoppetur i Paw Sko i Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schelde Berg

  Med 4 skønne børn vil det være skønt at shoppe sko til dem i Paw sko i Slagelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hov glemte at skrive, at vi gerne ville gå i Lyngby Storcenter, hvis vi er heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Kender problemet med skokrise SÅ godt med mine to store drenge, hvor den største netop også er nået op hvor drengeskoene er for små og herreskoene for store 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Thomsen

  Lyder trods alt som en dejlig dag;)
  Hvis jeg vinder, så vil jeg gerne tage i Rosengårdcenteret i Odense og finde efterårslækkerier….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svinget
  2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det ville være skønt at vinde et tilskud til vinterfodtøj til mine to drenge – som også har store fødder 😊 Vi ville bruge præmien i Paw Sko i Herning Centeret 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Puha… sko er virkelig noget af en prøvelse med to drenge med masser af holdninger og fødder der vokser og vokser! Jeg krydser fingre for at jeg vinder så jeg kan forkæle dem med et par støvler hver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Som studerende har jeg ikke lige råd til nye vinterstøvler, så jeg ville elske at vinde et gavekort til at hjælpe mig på vej🍀 I så fald ville jeg bruge Paw Sko på Strøget i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg vil gerne forkæle én af mine piger med en mor og datter tur til Lyngby! De deler vist alle samme begejstring for sko som deres mor😉👟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Dejligt I alle fandt de helt rigtige sko og støvler. Selvom jeg kun har en pige på 8, skal man virkelig være tålmodig når hun skal have nye sko. Hvis jeg vinder skal gavekortet bruges i Holbæk megacenter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorg, chok, tragedie, meningsløshed, tab