Weekendlykkeglimt: Efterårsfarver, bagning, badminton og hyggemiddage

Kajkager i utraditionel forklædning – som bier, enhjørninge, mariehøns og æbler

For nogle uger siden fik jeg lyst til at lave kajkager til drengene – dog i en utraditionel forklædning som bier, enhjørninge, mariehøns og æbler.

Allerede under bagningen var drengene nysgerrige, og da jeg begyndte at forme figurerne stod de ved min side hele vejen og jublede 🙂 Det er utroligt hvad lidt farvet marcipan og fondant kan gøre 🙂

Opskriften, jeg brugte, er den gode gamle, som du kan finde ved at klikke lige her
Det ser måske temmelig omstændigt og ret besværligt ud, men jeg synes egentlig ikke det er så slemt, når man først er kommet i gang. Og som regel er det arbejdstiden værd, når man sætter kagerne foran kagesultne munde, der hurtigt begejstres over de sjove figurer 🙂

Nu vil jeg hoppe ud i regnvejret – der egentlig passer ret godt til mit humør. Det hjalp dog lidt at starte morgenen med at kigge på fantastidyr i spiselig form – måske jeg skulle bage lidt i eftermiddag… 🙂

God onsdag derude

3 kommentarer

 • Cecilie

  Hvor ser de fine ud! Hvordan har du formet dem? Påtænker at lave mariehønekager til den snarlige pigefødselsdag herhjemme nemlig. Måske jeg endda skal forsøge mig med nogle af de andre figurer også:) har lige lavet spøgelsestræstammer efter din opskrift. Mums:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Hvor dejligt at høre!
   Hvad tænker du præcis på ifht at forme dem? Jeg har gjort som i opskriften og brugt rød marcipan til mariehønsene i stedet og så pyntet med sort fondant 🙂
   God fornøjelse med bagningen og god aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rimeligt imponerende håndværk du har præsteret der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendlykkeglimt: Efterårsfarver, bagning, badminton og hyggemiddage