En gylden opgradering på badeværelset

Et nyt kapitel – nu som pensionist…

I fredags sluttede et kapitel og startede et andet – et kapitel som pensionist. Altså ikke for mig, trods alt. Det er min kære mor, der har bundet sløjfe på et langt liv på arbejdsmarkedet. En stor beslutning, der også bringer meget nyt med sig. Det er ikke kun et farvel, men også et goddag. Til et liv med (meget) mindre stress og meget mere sjov.
Det skal nok blive godt, omend der nok går noget tid, før det bundfælder sig (for hende).

Jeg føler mig pludselig også så gammel, nu hvor jeg har en mor,  der er pensionist 😉 Men heldigvis er hun slet ikke gammel, og hvis hun slægter sin mor på (hvilket jeg tror, hun gør) så har hun mere end 30 år at nyde livet i, sammen med os – jeg vil ihvertfald slet ikke forsøge at forestille mig andet…

I dag fejrede vi det nye kapitel med kage, kaffe, sensommerfrugt og eftermiddagssol. En fejring efter min mors (kage)hjerte.
Jeg kunne, som altid, ikke begrænse mig, så jeg endte med at bage lidt forskelligt.
Der var både en lagkage med jordbær- og stikkelsbærmousse, pyntet med strikketøj og briller, medaljer med hvid chokolade og æbleoverraskelse i midten, æble- og hindbærsnitter, en sprød tærte med æbleflødeskum og friske bær og små sandkager med rabarber og hvid chokoladeglasur.

I morgen venter 3. semester på mig. Hverdagen skal for alvor i gang igen – om vi vil det eller ej. Jeg må hellere se at få booket min mor til diverse opgaver resten af året, for jeg har hørt, at pensionister er nogle af de travleste mennesker 😉

4 kommentarer

 • Kat

  Tillykke med din mor. Jeg håber hun formår at holde sig beskæftiget og får brugt hovedet. Min mor blev pensionist for 5 år siden og siden da er det stille og roligt gået støt nedad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metskihh

  Hold nu op et lækkert kagebord! Tillykke til pensionisten:-) Noget der ofte undrer mig ved dine opslag er: 1: står du altid i køkkenet, når du ikke skriver på din blog, for det må virkelig være ret tidskrævende? og 2: hvordan får Idag spist alle de kager? Selv med en stor familie, så må der da være mange rester! 🙂 Lækkert ser det altid ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Y

  Nøøøj det kagebord ser godt ud!!! Ja, pensionister er de travleste mennesker 🙂 Et tip fra mig må være at holde din mor fra golf – det bruger mine forældre meget tid på som pensionister 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, Lis!
   Haha ja, det kender jeg også en del pensionister, der bruger meget tid på! Tænker, jeg sørger for at holde hende beskæftiget med strikkeprojekter til drengene og mig 🙂 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gylden opgradering på badeværelset