Fødselsdagskagefejring - da flokken var samlet igen

Feriedagbog: De sidste dage i Sydfrankrig

Indeholder reklame


Ice ice baby
‘Må jeg smage din is, så må du smage min?’

Pizza with a (pool)view

D. 25. juli 2018

Kære feriedagbog

I dag har vi badet, spist is, badet, badet og spist is – sådan cirka 🙂
Og så har nogle af os været på en lille afstikker: I formiddags lod vi nemlig A være alene hjemme med de 3 vildbasser (på egen opfordring), mens vi andre kørte ned ad bjerget, og gik på shopping et par timer.
På vejen op til sommerhuset, i lørdags, havde jeg nemlig set et shoppingcenter, som viste sig at være gigantisk, da vi først kom derned. Der kunne vi godt have brugt en hel dag, men det er vores bankkonti nok ikke enige i 😉

I eftermiddags forsøgte jeg at lave pizzadej med tørgær, som jeg har ledt længe efter i supermarkedet hernede. Der endte med at komme pizzaer ud af ovnen, og de kunne også spises, men jeg synes ikke de blev så gode som derhjemme. Derimod var udsigten, mens vi spiste dem, meget bedre 😉

Aftenen er gået med Bezzerwizzer og vin på terrassen, sammen med de 2 store lykkespirer, der har nydt ‘voksentid’ og drinks, mens L sov tungt og dejligt i sin seng indenfor (væk fra alle myggene, der vist forsøger at transformere mig til ét stort myggestik)


Morgenfriske typer <3
Antibes – en fin, gammel by

… med fyldte strande
… lystbådehavn
… og vanvittigt vilde yachts (sådan nogen med egen helikopter, tjenere og sådan!)
Fuld koncentration <3
Et kig hen ad vejen – jeg kører og A fotograferer 😉

Og så tilbage i poolen

3 livsnydere <3

Skål!

Reklame – Uundværlig gimmick, når der skal holdes poolparty; Bluetooth højttaler, der fylder ingenting, men som kan spille højt og med fantastisk lyd!
Den kan købes lige her

På aftenvandring i baghaven

Udsigten fra baghaven

Pludselig slog vejret om og regnvejret kom forbi

D. 26. juli 2018

Kære feriedagbog

Pyh, den ene dag tager den anden, og inden vi får set os om, skal taskerne pakkes igen. Vi har derfor besluttet at tage på tur i dag, så vi kommer lidt ud og får set lidt mere af området, inden vi skal hjem igen 🙂
Turen går til Antibes og ja, det er mig, der skal forsøge at køre os derned – jeg satser på lige, brede veje og ingen trafik 😉

Antibes viste sig at være en fin gammel by. Det er ikke så nemt for A at komme rundt i de skæve gader med krykker, så vi gik ikke så langt, som vi ellers ville have gjort, men vi fik både set torvet, lystbådehavnen og det store overdækkede madmarked.
Vi ville egentlig have været på torsdagsmarked, men var ikke opmærksomme på at det lukkede allerede kl. 13, så vi nåede kun lige at se boderne lukke ned. Øv.
Frokosten indtog vi på det store torv, hvor restauranterne lå på stribe. Det var noget nær 40 grader til frokosttid, så det var en varm fornøjelse, og virkelig skønt at kunne køre hjem til poolen og blive afkølet.

Drengene har glædet sig i mange uger til at skulle holde poolparty med musik og kulørte drinks, så højttaleren blev fundet frem, playlisten på telefonen blev sat i spil, snacksne linet op, de kolde drikkevarer shaket og så var der ellers barhygge og poolsjov for alle pengene 🙂

Om aftenen slog vejret om og luften blev kølig. Det var faktisk helt rart efter mange dage (og nætter) med varme. Heldigvis er en stor del af terrassen overdækket, så vi kunne stadig glæde drengene med bål og svitsede skumfiduser og nyde solnedgangens skær i poolen.


Feriehumøret
Liiiige et par sting mere – patchwork i solskin er toppen!
Siesta
Nogen syr patchwork, andre øver ord (helt frivilligt) – SÅ hyggeligt
Reklame – Mit nye cover passer perfekt ind i det sydfranske 🙂
Det kan købes lige her
Ferieessentials

D. 27. juli 2018

Kære feriedagbog

Gisp! I dag er det feriens sidste dag – i morgen vender vi næserne mod nord, og de knap 2000 km, jeg overvandt på vej ned, venter igen foran mine fødder – so to speak. Den her dag skal nydes til fulde! Og så slipper jeg nok heller ikke for at skulle pakke lidt, for vi vil gerne af sted i ordentlig tid i morgen…

Efter at have siddet på poolkanten, og nydt formiddagssolens stråler, til lyden af drengenes grin og plasken i vandet, går jeg ind for at få pakket lidt sammen, så det ikke hænger over hovedet på mig hele dagen. Det er nok meget godt at få (noget af det) overstået, så det ikke skal hænge over hovedet på mig hele dagen.
Mens jeg går og pakker, og fundere over hvordan en uge mon kan gå så hurtigt, kan jeg høre drengene grine og pjatte nede i haven. Det er det perfekte pakke-akkompagnement og jeg ville ønske, vi kunne blive en uge mere.

Eftermiddagen går med badning, skyggehygge, en smule oprydning og lidt daseri. Drengene snupper en sidste tur i poolen og hænger badetøjet til tørre for sidste gang i det franske.
Da vi har spist aftensmad pakker vi bilerne (næsten) færdige, og da L er puttet, spiller vi kongespil på græsplænen til det er så mørkt, at vi ikke længere kan ramme – og så er det vist også ved at være tid til at smutte i seng og lade batterierne op til en lang køredag i morgen….

 

Denne feriedagbog er en fortsættelse af 2 tidligere. De kan læses her: Feriedagbog nr. 1 her og feriedagbog nr. 2 her
Afslutningen på vores ferie kan læses i 4. indlæg, der kommer meget snart – stay tuned 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagskagefejring - da flokken var samlet igen