Lad børnene stå for madlavningen! Her er mine tips og tricks...

Kom med til roomwarming og rundtur på drengeværelserne

Reklame for Faber Danmark

I dag vil jeg tage jer med på en lille rundtur på drengenes værelser. Som jeg har nævnt tidligere, har drengene (endelig!) fået pæne gardiner og det gav samtidig anledning til en god gang oprydning.
Det er så meget nemmere at nyde, når der ikke er rod alle vegne, synes jeg. Og de nye gardiner er så fine, at de fortjener at blive nydt i de bedste omgivelser (så længe det varer, før rodet bryder løs igen) 😉

Gardinerne, der er fra Faber, kommer virkelig til deres ret, både som afskærmning for solen og de lyse sommeraftener, men også som et fint og dekorativt indslag på børneværelserne.
Og som jeg også nævnte i indlægget her, så er det aller bedste af det hele, at vi har fået styr på sikkerheden på drengenes værelser. Nu er der ikke nogen farlige snore, der kan give dårlige nerver og i sidste ende være årsag til ulykker! Og så kan de selv rulle dem op og ned, til stor fornøjelse for alle.

På L’s værelse er det legetøjet, der fylder mest. Han er virkelig god til at finde på lege, og kan bruge lang tid på at rydde alting ud af skuffer og skabe og inddrage det i sin fantasi. Og så er reolen fyldt med bøger, for vi læser gerne historier flere gange om dagen og som minimum til sengetid.

Selvom S nu endelig selv kan rulle gardinet op og ned, vælger han som regel at lade det være halvt eller helt rullet ned. Han er helt vild med den gule farve og synes, man bliver så glad af den – og jeg kan kun give ham ret 🙂

På W’s værelse er der ikke meget legetøj tilbage. Det er i stedet bøgerne, der fylder en del efterhånden. Og så er der lavet plads til en god stol, man kan slænge sig i, når der skal læses. Skrivebordet bruges, når der skal spilles eller laves lektier.
Han er godt i gang med den 6. Harry Potter mobbedreng og nyder at ligge i sin seng om aftenen, i lyset fra sengelampen, og læse, til han ikke kan holde øjnene åbne længere.
Teenagesovehjertet er også godt på vej til at være færdigudviklet, og han kan godt være svær at få ud af fjerene om morgenen. Jeg tænker, han i en del år fremover vil sætte pris på de (nye) gardiner, der er tilpas anonyme og ‘ikke-barnlige’ og som holder lyset ude 🙂

Og som mange af jer nok allerede ved, holder vi os som regel ikke tilbage herhjemme, når der er en anledning til at fejre. Inspireret af sin mor, havde han lyst til at fejre sine nye gardiner med en roomwarming (- er det mon egentlig et ord? Ellers er det det nu, for det var dét W inviterede til forleden 🙂 )
Hans nye fjernstyrede gardiner er så seje, at de er værd at skåle for 😉
Han havde ryddet op på sit værelse, og jeg havde hjulpet ham med at få de sidste billeder hængt op på den store mindevæg (der skjuler nogle knap så fine skydelåger), og da snacks og drinks var arrangeret pænt på en bakke og båret op, blev vi inviteret indenfor til demonstration og hygge.
L og S var ret misundelige på W’s nye gadget. Hvor mange kan lige ligge i sengen og rulle gardinerne ned ved at trykke på et par knapper! 🙂

Her er glimt fra W’s værelse og gardinindvielse:


Billederne giver altid anledning til nogle gode snakke

Som jeg selv opdagede, kan det være ret svært at beslutte sig for, hvilke gardiner man skal vælge, så jeg kan anbefale jer at følge med på Fabers Instagram her og Facebook her for mere inspiration 🙂

Og hvis du vil læse mere om vores valg af gardiner, har jeg skrevet om det i indlægget her

Herunder er lidt billeder fra drengenes fælles/multirum. Dér har vi valgt hvide plissegardiner til ovenlysvinduerne, der lukker lys ind, selvom de er trukket ned. Her er der nemlig ingen der skal sove, men det er rart at kunne lukke solen ude.

2 kommentarer

  • Asta

    så fine værelser. bliver helt inspireret. hvad er der på deres gulve. epoxi eller? – ser fedt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MorMedMere

      Hej Asta. Hvor dejligt at høre, du kan blive inspireret 🙂 Det er linoleum. Det er så nemt og praktisk – og tilmed naturligt også. Og så er det blødt at gå på og lyddæmpende (du kan nok fornemme, jeg er fan) 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad børnene stå for madlavningen! Her er mine tips og tricks...