Opskrift: Brownielagkage med blåbær- og jordbærmousse og minitræstammer

Velkommen weekend – du har været savnet!

569540
Before-dinner drinks
543 550 553 558 564 570 580 582 588 589 596 536
‘Fredagsslik’ og en slags forskud på påsken
532

Efter en temmelig drilsk uge, var vi så klar til at byde weekenden velkommen i går!
W skulle om til en kammerat og overnatte sammen med 3 andre drenge, så vi var ‘kun’ 4 til middag, men derfor kan man jo godt gøre lidt ekstra ud af det, ik? 🙂
For en gangs skyld har A fri hele weekenden. Alene dét er nærmest værd at fejre 😉

S havde bestemt menuen, ihvertfald hakkebøfferne, hasselback kartoflerne og saucen, og jeg havde tilføjet lidt af hvert af den lidt mere grønne slags.
Til dessert havde jeg lavet en pavlova, der altid er et hit herhjemme. I anledning af påsken, der snart banker på, havde jeg lavet små reder og fyldt dem med friske bær, orangegrene og chokoladeovertrukne mandler.

Efter middagen dasede vi i sofaen til Disneysjov og X-faktor. S har længe drømt om at sove sammen med Saga. Drengene har værelser på 1. salen, hvor Saga ikke må komme op, så Saga plejer at sove i sin kurv om natten. Da X-faktor var slut, hev vi hans madras ned i stuen og så sov de to sammen. Jeg kan godt huske den følelse, fra da jeg selv var barn, og sov sammen med vores hund Belle. Det var bare så trygt og rart <3 De nød det vist også begge to. Nu må vi se, om Saga kommer til at savne sin sovemakker i aften – og vice versa.

I morges stod vi op til solskin (og hamrende koldt blæsevejr), så vi har brugt det meste af formiddagen indenfor. I eftermiddag skal vi til fødselsdag, og så er den lørdag nærmest allerede brugt op. Efter A’s 3 nattevagter i den forgangne uge, ser jeg frem til at sætte mig i sofaen i aften – med ham ved min side <3

Rigtig god lørdag og weekend derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Brownielagkage med blåbær- og jordbærmousse og minitræstammer