Opskrift på Lagkage med stikkelsbærmousse, hvid chokolade og oreos

Marengsroulade (og spontan kagehygge) er altid en god idé

032007 008 034015 020

Ja, marengsroulade altid er en god idé 🙂

For et par weekender siden stod der pludselig en flaske æggehvider i køleskabet, der skulle bruges. Og madspild er jo værd at undgå, for alt i verden, så jeg piskede hurtigt hviderne om til en marengsroulade 😉

Helt spontant inviterede vi min mor, bror og svigerinde forbi, inden drengene skulle til (iskold) fodboldkamp på stadion. Der kom derfor også lige en portion chokoladeboller i ovnen, og en omgang varm kakao med flødeskum i kopperne. Kakaoen blev i øvrigt serveret i den fine kande, vi fik af A’s forældre (for efterhånden en del år siden, gisp!) i forbindelse med vores bryllup <3

Sådan en søndag kunne man godt gentage – hver søndag (eller hvilken som helst anden dag)…

Og opskrifterne er såmænd allerede klar på bloggen, hvis I skulle have lyst til at gøre mig kunsten efter. Jeg har linket til dem herunder. Spontane (kage)kom-sammener er i øvrigt noget af det bedste, der findes. Synes I ikke? 😉

Opskriften på marengsroulade er lige her // Opskriften på chokoladeboller med spelt er lige her

022 004 037

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på Lagkage med stikkelsbærmousse, hvid chokolade og oreos