Afslutning i vuggestuen - og hvad skal der så ske?...

Lykkeglimt – så gik der tid med det….

006
Eksamenslæsning tilsat lidt fornyet energi – hvis du vil læse, hvordan det gik til eksamen, kan du kigge forbi her
011
Majsvafler med alt godt fra grøntsagsskuffen og en kyllingefrikadelle – opskriften på vafler er her
015 025 018
Den du ved nok – opskriften er her
026
Eksamensnoter i lange baner….
028
Hvis man bare hænger i….
034 053 031 073 074 077
Yndlings
083
Harry Potter fan <3
089
Så snart han var færdig med 4’eren måtte han i gang med den næste <3
091093 097
Frisk-luft-kinder og et nysgerrigt, koncentreret blik
099 102
Sofaview…
103

En god portion lykkeglimt fra den sidste uges tid + det løse. Fra før eksamen overfaldt mig, og efter, hvor en kæmpe lettelse ramte mig og gjorde mig blød som smør. Hvor trætheden og udmattelsen overmandede mig.
Weekenden blev brugt på gode stunder, med en kop kaffe i hånden og stirren-ud-i-luften.
Jeg har virkelig nydt den sidste uges tid, uden skematravlhed og studie-to-do’s. Jeg er blevet helt forpustet, når jeg har åbnet studieplanen for 2. semester. Pyh, der er meget nyt at forholde sig til, meget nyt der skal læres. Det kan godt se lidt uoverskueligt ud. Præcis som jeg tænkte for et halvt år siden. Denne gang ved jeg dog, at det nok skal gå….
Jeg har haft brug for en lille pause, hvor jeg kunne lade mentalt op til endnu et semester. Det sidste halve år har været virkelig intenst og mon ikke det næste bliver lige så. Jeg må vist tage en lille bid ad gangen, følge med strømmen og hænge i, så godt jeg kan – så går det hele nok 🙂

I dag er min dag gået med at være tutor for et nyt hold sygeplejerskestuderende. Det er helt underligt, ikke at være ‘de nye(ste)’ længere… (og lidt vildt, at det kun er et halvt år siden, det var mig, der sad dér, helt grøn)
Nu vil jeg læse det sidste til i morgen, hvor 2. semester starter ‘sådan rigtigt’, smide mig på sofaen og se ‘Alene i vildmarken’ og glæde mig til weekend, der står i fejringens tegn – men mere om det senere 🙂

God aften derude

Et lille tip: Indtil 4. februar giver Saxo 5% på studiebøger, hvis man handler for 500 kr og 10% på studiebøger, hvis man handler for over 1000 kr – og i forvejen er der rabat på mange af deres studiebøger. Og så leverer de lige til døren – det sætter jeg stor pris på, så jeg ikke også skal til at bruge tid på at hente en pakke… Rabatkoderne er SAXOSTUDIE5 og SAXOSTUDIE10

1 kommentar

  • Signe Op.

    Haha, det første billede minder mig om dengang, jeg var til skriftlig anatomi-eksamen. Dengang var det udenadslære (er der noget med, det er blevet det igen?), og min søster, som jeg læste sammen med, og jeg var taget i sommerhus nogle dage for at terpe. Og vi terpede. Og terpede. Var helt firkantede i hovederne, da vi kom hjem, men klar til eksamen!
    Og vi sad til eksamen, besvarede den ene opgave efter hinanden – og bladrede nogenlunde samtidig om på sidste side, hvor der var et billede, og en tilhørende opgave, af….hjernen. Min søster og jeg fik lige øjenkontakt med hinanden, og i begge vores øjne var malet en blanding af rædsel og total grineflip waiting to happen. For vi havde sgu da glemt hjernen i vores terperi! Hahaah! Så dén måtte vi lige tage på rutinen (nu er hjernen jo heller ikke vanvittig vigtig for kroppens funktioner…;-)))
    Nå, men GODT du lader op mellem semestrene! Det er nødvendigt og klogt.
    God weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutning i vuggestuen - og hvad skal der så ske?...