Få styr på de usynlige ballademagere + en konkurrence

Weekendlykkeglimt og nerver

001 004
Yndlingsmorgenstund
011 113 123
De her tre <3
149
Brødre
009
Mumi
019 033
Fredagsmenu, der er til at forstå 🙂
Opskriften på sprøde pizzabunde er lige her
038
Dag ud og dag ind….
043
Fiskefileter på W’s opfordring
188051 055 059
En kæmpe kanelsnegl
062 070 145

Mine nerver er ved at være temmelig tyndslidte og jeg er ved at være nået dertil, hvor jeg glæder mig til at få eksamen overstået, så min hjerne kan få lov at tænke på andre ting også, så jeg (forhåbentlig) kan falde i søvn om aftenen igen og jeg ikke behøver rende rundt med konstant dårlig samvittighed over, at jeg måske burde læse endnu mere… Jeg håber, jeg får sat et fint punktum på 1. semester i morgen. Nu må det briste eller bære. Forhåbentlig det sidste 😉

Egentlig er jeg ved at læse mine noter igennem en sidste gang, men en overspringshandling måtte det lige blive til, for min hjerne skreg på en lille pause. Det blev til en omgang weekendlykkeglimt, der på fin vis får mit blodtryk til at sænke sig for en stund.

Nu vil jeg se de sidste noter igennem, øve et par småting med A og så kaste mig på sofaen og forsøge at lade en smule op, glemme nerverne og så satser jeg på, at jeg kan falde hurtigt i søvn, så jeg kan være udhvilet til det gælder.

I morgen, på den her tid, sidder jeg forhåbentlig og fejrer min svigermors fødselsdag med et lettet i hjertet <3

God aften til jer!

P.S. I er meget velkomne til at krydse fingre i morgen – især for at jeg trækker noget af det, jeg drømmer om. Det plejer jeg nemlig ikke at have så meget held med 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på de usynlige ballademagere + en konkurrence