Dine børn vil elske dig for det her! Tip til (gratis) hyggestunder + en konkurrence

Røde hunde og lungebetændelse…

058053 059

Heldigvis er den ene af delene en rar ting – den anden knap så meget….

Når man har været hjemme i 4 uger med hoste, snot og feber on/off, som desværre har udviklet sig til lungebetændelse, så kan man godt få brug for lidt luft… Både patient og (måske især) forældre 😉

Den vinterjakke jeg købte til L, da vinterkulden for alvor ramte os, har hængt og kigget på os, mens feberen har raset. Men nu kunne vi ikke vente længere. De røde hunde måtte med på en rundtur i haven <3

I mandags var L ved lægen, efter en weekend med massiv hoste. Hun var ikke i tvivl om, at han havde noget på ihvertfald den ene lunge, så han blev sat i penicillinbehandling. Stakkels pus!
Egentlig er jeg slet ikke vild med penicillin, for det slår jo desværre ikke kun det dårlige ihjel, men efter flere (mange) uger med sparsom søvn og et sygdomsforløb der hele tiden udviklede sig i den forkerte retning var der ikke rigtig nogen vej udenom.
Hvis jeg husker rigtigt, så er det også første gang i hans 2,7 år korte liv, at han får penicillin, så jeg kan da glæde mig over, at han ikke har haft brug for det før….

Lungebetændelse er heller ikke noget vi har haft indenfor dørene herhjemme før – men jeg har lige haft en masse om det på studiet – og nu har jeg så en patient lige indenfor rækkevidde, jeg kan observere… (altså, jeg var helst fri ing? Men når nu det ikke kan være anderledes…)

Både lægen og apoteket gjorde meget ud af at fortælle, at det smager virkelig dårligt, og at han nok ikke vil have lyst til at skulle have det – og så endda 3 gange dagligt i en uge. Men han er mega sej og tager det helt pænt! Så længe han må få et glas mælk bagefter, så er der ingen problemer med at få det ned <3

De sidste par dage har han ikke haft feber, så vi satser på, at han kan komme i vuggestue et par dage i næste uge, inden juleferien står for døren. Han har nærmest ikke været derovre i december…. Og helt ærligt; A og jeg trænger også til en smule hverdag. Det har godt nok været noget af et puslespil at få det hele til at gå op med arbejde, sygdom, studie, lektier, jule-alt-muligt osv. osv. Og nå ja, at fungere på massiv søvnmangel…
Mange siger, at det er helt fantastisk at studere når man har små børn, fordi studier giver plads til, at man kan være fleksibel. Men de sidste uger har jeg godt nok følt det modsatte. Jeg synes ikke, der har været en eneste dag, jeg har kunnet undvære at komme af sted! Både fordi der har været rigtig meget arbejde i studiegruppen (som jeg synes, jeg har en forpligtigelse til at være der for) men også fordi vi har hvert enkelt emne i så kort tid, at jeg ikke har lyst til at misse noget. Åh ja, den kære perfektionisme….!

Nu krydser vi fingre for, at sygdommen snart flyver væk herfra, så vi kan gå julen i møde med rarhed og nydning i fokus 🙂

God weekend derude

 

P.S. Jakken har jeg i øvrigt købt lige her, hvor den endda er på tilbud. Den bedste shop, med den fineste service!
093 101

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine børn vil elske dig for det her! Tip til (gratis) hyggestunder + en konkurrence