Opskrift: Laktosefri brownie lagkage med bærmousse og chokoladeovertræk

Weekendlykkeglimt; drengeleg, efterårskage og søndagssommerfugle

016
Gang i fredagsbageriet
018024
Pizza i lange baner og et køkken fyldt med glade drenge 🙂
Opskriften på pizza er lige her
007
Speltotto med rødbede, ærter, gulerod og kylling – opskriften er her
009
Solen er så rød, mor
031Lørdagslækkerier
033036040048
Efterårskage til søndagsbesøget
052083
Så mange fine små detaljer hos min mormor
088
Drengeleg
132-text142145156
Søndagsmenuen <3
161

Som jeg vist allerede har nævnt mange gange på det seneste, så er der drøn på herhjemme for tiden! Sådan næsten lidt for meget… Så det var tiltrængt med en weekend med knap så mange planer, og tid til nogle af de ting, der har stået i kø virkelig længe.

Fredag aften smuttede A på vagt med en pizza i hånden og bagefter hyggede drengene og jeg med sofahygge og ‘Alle for en’.

Lørdag gik med lidt af hvert og ingenting mens A sov efter sin nattevagt. Jeg fik ordnet et par indkøb og praktiske løjer. De to store var i biffen med faster og mormor, mens L, A og jeg snuppede en middagslur. Hvilken weekendluksus at have mulighed for det. Vi havde vist alle tre lidt søvn, der skulle indhentes 😉

Søndag kørte min mor, drengene og jeg på besøg hos min mormor, og med under armen havde vi en lækker efterårschokoladekage med marcipanblade. Uhm, den var god – og vi kom til at spise det hele 🙂

Om aftenen lavede jeg mad med sommerfugle i maven. Mandag morgen skulle jeg nemlig i min allerførste klinik. Men det må I høre mere om en anden god gang 🙂 Nu skal jeg nemlig på hovedet i seng, for når vækkeuret ringer 4.40, er jeg nødt til at kapitulere allerede. jeg er fuldstændig færdig!

God aften derude

4 kommentarer

 • Det ser så lækkert ud – de små pizzaer med kartoffel skal vi vist også tilføje madplanen i næste uge. Det er så lækkert.
  Dejlige billeder fra en skøn weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, Therese. Ja, de er altså et hit, sådan nogle små pizzaer, og sjovt nok er dem med kartoffel altid den største favorit herhjemme, også blandt drengene 🙂
   God aften til dig og tak fordi du kiggede forbi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en masse lækker mad – jeg snupper lige et par idéer til min madplan. Og den weekend lyder helt perfekt efter en tid med drøn på – nej hvor vi kender det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, Jette. Ja, snup endelig 🙂
   Jeg håber at kunne gentage weekenden (sådan mere eller mindre) lige om lidt, efter en ret krævende uge. Godt der findes weekender 🙂
   God aften til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Laktosefri brownie lagkage med bærmousse og chokoladeovertræk