-20% på alt det nye & på udsalg - kun denne weekend!

Weekendlykkeglimt – æblesæson, feber, looooort og afkobling

006Æblekage blev til fredagsslik
017
Opskriften findes lige her
013
fullsizeoutput_94afullsizeoutput_94c024-text
En sød og temmelig flittig køkkenhjælper, der helst snakker som et vandfald imens <3
042 048
Pop Pop – pitabrød
053 059
Søndag morgen omkring bordet – kunne godt lade tiden gå i stå, lige dér <3
060
Æblesnegle som morgenforkælelse. Opskriften er her (jeg har bare bagt dem sammen i en springform i dagens anledning)
063
Og opskriften på verdens bedste morgenboller er lige her
068 107
En pæn bille…
111
Dådyr i flok – og en albino iblandt
195
Når det skal være ultra nemt (og sundt)
197

Fredag eftermiddag, da klokken slog weekend, var jeg mere end klar til at indtage den. Mit hoved var fyldt og jeg trænge til at koble lidt fra alt det nye. De sidste uger har været virkelig massive, spændende, udfordrende og angstprovokerende – og virkelig gode! Men de har også drænet mig for energi. Ikke sådan på den dårlige måde, men uanset hvad, så trænge jeg til at lade batterierne op og tage mig lidt tid til at få læst op på den kommende uges pensum og lave andet end at læse (og læse og læse).

Fredag aften stod der sofadas på programmet og drengene stemte for æblekage som ekstra hyggeelement. Det skal jo også udnyttes, at haven bugner med æbler.

Lørdag var A på vagt hele dagen, så jeg måtte være opfindsom, for at komme på noget jeg kunne lave med drengene. Vi endte med at bruge formiddagen på biblioteket, sammen med min mor. Det var slet ikke nogen dum idé.
Tror såmænd også at samtlige gæster på biblioteket fandt ud af, at vi var der….
Mens W, S og jeg sad og spiste færdig, var L og min mor gået over i børneafdelingen igen. Pludselig står L midt ude på gulvet (midt på biblioteket) og råber over mod mig ‘lavet loooooooort’ – ‘Moaaar, lavet loooooooort’.
Bare hvis nogen skulle være i tvivl… 😉

Efter middagslur hyggede vi med film i sofaen og pitabrødsbageri i køkkenet. Den der følelse, når pitabrødene popper i ovnen – den er lidt magisk 🙂

Søndag startede vi langsomt ud med morgenmad og hygge omkring bordet. Jeg nyder virkelig de weekendmorgenen, hvor vi kan samles alle 5 og tage det helt stille og roligt. Det er sådan en skøn kontrast til de travle hverdagsmorgener.
Efter morgenmaden kørte vi i Dyrehaven, hvor vi gik en god, lang tur og legede på legepladsen også. Efter et par timers sjov og frisk luft, landede vi hjemme igen, med sorte fingre og mudrede støvler – klar til middagslur.

Jeg fik løst mikrobiologiopgaver og læst lidt i forvejen på den kommende uges pensum. S begyndte at klage mere og mere over hovedpine og utilpashed og termometeret afslørede hvorfor; 39 i feber.
Aftensmaden kom tidligt på bordet, da A skulle på nattevagt. Bagefter puttede jeg alle 3 drenge og satte mig tilrette i sofaen, med lektielæsning og baggrundsstøj fra tv’et.
Jeg kom alt for sent i seng. Mest fordi jeg hader at sove uden A ved min side og altid kommer til at trække den lidt for langt (selvom jeg virkelig godt kunne have brugt den ekstra times søvn 😉 )

Heldigvis gik natten meget bedre end jeg havde turdet håbe, S sov fra sin feber og L’s hoste gav ikke problemer.

Og så var vi ellers klar til at indtage den nye uge i morges. Håber I har fået en god start på ugen?

God aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% på alt det nye & på udsalg - kun denne weekend!