Tak for jer + Lykkeglimt fra ugen der gik

På det her punkt er jeg en virkelig utjekket forælder…

Indlægget er sponsoreret af Identiketter

081059085 088 098

Okay, jeg indrømmer det blankt: Jeg er virkelig den dårlige forældretype, når det kommer til at få skrevet navn i mine børns tøj! Sådan én pædagogerne bander over (indvendigt, håber jeg dog). Og jeg har faktisk virkelig dårlig samvittighed over det!

Når jeg skal skrive det ned her, sort på hvidt, så føles det jo faktisk virkelig åndssvagt at indrømme, at jeg synes, det er bøvlet at skrive navn i alting med en tusch. Og slås med navnemærker, der skal stryges i tøjet – det får jeg bare ikke gjort, for det er både upraktisk og tidskrævende… Ikke desto mindre er jeg nødt til at indrømme, at det er en af de ting, der er blevet nedprioriteret på den evigtlange to do liste.

Derfor blev jeg vildt glad (og faktisk også helt lettet), da jeg blev præsenteret for Identiketter for nylig.

De laver nemlig klistermærker – sådan nærmest stofagtige – der bare skal klistres på mærket i tøjet. Enten mærket i nakken eller det i siden, med vaskeanvisningen osv. Og de kan såmænd også bruges i fodtøj og på udstyr som drikkedunke, madkasser osv.

Vupti, så var drengenes tøj mærket på nul komma dut – ja, de fik såmænd også lov til, selv at hjælpe til 😉

Mærkerne kan både holde til vask ved 60 grader, tørretumbling, vask i opvaskemaskinen og sågar også ovn og kulde. Og så kan de designes på mange forskellige måder, både med farver, figurer, skrifttyper osv.
Der kan skrives op til 3 linjer, så der er plads til både navn, adresse og evt. telefonnummer eller andet.

S og L valgte hver et lille ikon, de gerne ville have på deres mærker, W’s blev lidt mere simple…

Hvis du har det (lidt) ligesom mig, så kig forbi Identiketter lige her. 
Det tager ikke mange minutter at designe mærkerne, og de kommer fragtfrit med posten, lige hjem til dig – det kan næsten ikke være nemmere (så nu har jeg ikke flere undskyldninger for, ikke at få det gjort!) 😉
En ekstra bonus må være, at drengene – ihvertfald de to af dem – kan finde og kende deres tøj, hvis de har glemt hvad de havde med.

Nu glæder jeg mig (næsten) til at tage hul på et nyt institutionsår efter sommerferien, for nu kan jeg aflevere dem med god samvittighed – ihvertfald når det kommer til det med navnemærkning 😉

Rigtig god dag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for jer + Lykkeglimt fra ugen der gik