Hvad jeg skal lave efter sommerferien! Et helt nyt kapitel...

Tak for jer + Lykkeglimt fra ugen der gik

076
God tid til morgenmad og avislæsning – jeg er fan <3
004
En klassiker – opskriften på pizza med sprød bund er lige her
006 001
Når det skal være nemt og hurtigt – men stadig lækkert 🙂
010-text
Én er temmelig stolt over at have lært at rulle <3
061131-text001
Taknemmelig over jeg har en mand, der finder sig i mine skøre indretningspåfund, og som for længst har accepteret min svaghed for lyserød <3
065256
En armbrøst, der skyder med vinpropper – købt på riddermarkedet forleden
For øvrigt en virkelig god anledning til at drikke rødvin, så der kan komme flere skud i kassen 😉
263-text
W købte et træsværd, som L hurtigt overtog 🙂
686695
Gotta love those summer nights!
711038

Allerførst vil jeg lige sige TAK, af hjertet tak, for jeres mange fine kommentarer og beskeder til mit indlæg i går. De er gemt et rart sted <3 Jeg glæder mig til at kunne dele meget mere med jer hen ad vejen.

Den sidste uge har været virkelig rar! Vi har nydt at have ferie og kunne gøre lige det vi havde lyst til, når vi havde lyst til det.

Vejret har været en blandet landhandel, men vi har forsøgt, ikke at lade os påvirke af det. – Selvom jeg virkelig, virkelig godt gad have en uge eller tre med sommervarme og bare-ben-i-sandalerne-garanti.
Nå, vi bliver ved at håbe til det sidste…

Udover at være på tur, både tilbage i tiden og til den sejeste skov ever, så har vi også brugt et par dage herhjemme. Og så er der blevet pakket til ferietur, fejret og dimset lidt rundt i det nye soveværelse, som jeg forhåbentlig snart kan vise mere fra 🙂

Nu står den på endnu en uges ferie i fantastiske omgivelser – det kunne ikke være bedre! Mere om det snart 😉 Indtil da, kan I kigge med på Instagram @mormedmegetmere

Rigtig dejlig mandag derude! Håber, I får en god uge.

4 kommentarer

 • Trine

  Uh, lyserødt Montana! Jeg elsker lyserødt Montana, hvad har du købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Gør jeg også. Sådan ægte materiel kærlighed <3 Det er to reoler til soveværelset

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg læste lige dit indlæg om dit valg mht fremtiden og vil bare lige skrive, at jeg synes du er mega sej og modig sådan at turde at begynde på noget nyt. Jeg synes det er så sejt, at man går efter hvad man drømmer om. Håber det bliver rigtig godt. Det er jeg sikker på, at det gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, for din søde kommentar! Jeg tror og håber også, at det bliver rigtig godt.
   God weekend til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg skal lave efter sommerferien! Et helt nyt kapitel...