9 år - før og efter kagefest

Lykkeglimt; sommersalater, bandit, feber, godter og afskedskage

005Nå, jamen så slipper jeg da for at pakke ud efter Norgesturen… (Bandit… <3 )
001009
Feberfyr, gået kold på sofaen – sker ellers aldrig <3
012
Havegodter
015
Leeeet’s get ready to cruuuuumble!
017
Sommermad <3
021
Salat med hjertesalat, vandmelon, skovjordbær, jordbær, agurk, broccoli, brombær, oliven, mozzarella og balsamicoglaze
004045 053
Haps!
003
Økogris flankeret af sommerbidder
007 012
Stolte kavalerer fra haven
018
Pakkerier til Norge – med hjemmestrik fra min mor, der blev færdig lige i rette tid <3
001
Morgenmad med sommer på <3
013
Afskedskage – læs hvorfor lige her
007
Tøm køleskabet aftensmad a la tapas
013
Godt og blandet
015

Mere eller mindre sådan her så sidste uge ud, op til og lige efter vores smuttur til Norge

Jeg nyder stort, at sommeren (trods alt) giver os masser af lækre frugter, bær og grøntsager. Der kommer gerne en, to, tre salater på bordet om aftenen – heldigvis også til stor fryd for drengene, der lystigt kaster sig over dem 🙂

Når vi skal ud at rejse og når vi lige er kommet hjem igen, skal der altid tænkes ekstra kreativt for at få det bedste ud af det, køleskabet byder på, men det er en sjov udfordring, synes jeg. Og giver nogle kombinationer, jeg måske ellers ikke var kommet på 😉

Da vi kom hjem fra Norge nåede L kun på lynvisit i vuggeren, inden han blev ringet hjem med høj feber. Først i går var han helt på højkant igen og klar til at komme af sted et par dage, inden han går på laaaang sommerferie. Jeg satser på, vi har snuppet vores sommerinfluenzaer for i år 😉

Mens drengene er af sted i denne uge, knokler jeg på 1. salen, med at male, spartle, sætte filt op og ikke mindst rydde op og ud! Pyh, sikken et arbejde. Men jeg vil så gerne have gjort klar til at kunne indrette, så vi kan gå på sommerferie sammen uden at have et kæmpe renoveringsprojekt hængende over hovedet. Tror også drengene trænger til at få deres værelser tilbage, så de kan trække derop i ny og næ (eller også er det mest os voksne, der trænger til, at de kan trækkes derop i ny og næ 😀 )

Jeg glæder mig til at kunne vise meget mere fra vores kæmpe projekt – det bliver drøngodt og jeg har så mange sommerfugle i maven over det. Det er rart med sådan en gulerod, når det hårde, støvede arbejde trækker tænder ud 😉

Rigtig dejlig onsdag til jer alle – forhåbentlig med masser af solskin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 år - før og efter kagefest