Weekendlykkeglimt; sommersmag, kageglæde og søndagshår

Kan du undvære en is?

postkort-fra-skagen201

I går eftermiddags fik jeg en mail, der gav mig ondt i maven. Ikke på grund af mailens indhold ‘som sådan’, mere budskabet i mailen…

På fredag går alle vores 3 drenge på sommerferie, og vi har mange planer for de næste par måneder, som de har glædet sig til længe allerede. Både store og små ferieoplevelser.
Jeg er fuldstændig bevidst om, at de (og vi) er helt vildt heldige og priviligerede, at have noget at glæde sig til, og det snakker vi også med dem om – de to af dem i hvert fald 😉

Desværre er der børn, der ikke har noget at se frem til i sommerferien. Ikke engang en lækker is ‘med det hele’ eller en tur i den nærmeste forlystelsespark… Det berører mig dybt.

Mailen, der landede i min indbakke i går, var fra Mødrehjælpen, der rigtig gerne vil have min hjælp til at hjælpe. Og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne. Og derfor håber jeg, det er okay, at jeg tager et par minutter af din tid, til at dele deres budskab! For det er vigtigt – og sammen er jeg ret sikker på, at vi kan gøre meget!

Hvis du har mulighed for at undvære en is eller to i løbet af sommerferien, er der en nem måde at sende den eller dem videre på.

Indsamlingen, som Mødrehjælpen står for, slutter i morgen, så de børn, der har brug for hjælp, kan få besked senest fredag. Så har de også noget at se frem til, når sommerferien bliver skudt i gang.

Der mangler stadig penge til ca. 200 børn, men måske vi kan hjælpe hinanden med at nedbringe det tal?

Man kan hjælpe børnene på flere forskellige måder:

Sms SOMMER til 1231, så støtter du med 150 kr.

Sms SOL til 1231, så støtter du med 50 kr.

Overfør valgfrit beløb via MobilePay på 42 26 26 26

Alt hjælper!

Jeg håber, I har lyst til at hjælpe mig med at hjælpe!

Rigtig god dag til jer alle!

 

For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at jeg ikke har fået noget for at skrive dette indlæg. Men jeg håber inderligt, at jeg kan være med til at give nogle børn en god sommeroplevelse <3

6 kommentarer

  • Linda

    Så er der støttet🌞

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Selvfølgelig skal alle børn have mulighed for at have lidt sjov i sommerferien! Der er nu sendt penge afsted til Mødrehjælpen, så håber jeg alle får hjælp!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicky

    det skal støttes, her kan hele familien vidst godt undvære en is !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendlykkeglimt; sommersmag, kageglæde og søndagshår