Hverdagslykkeglimt fra ugen der gik...

Fars dag – på godt og ondt

010 far
Far <3
067
Hjemmelavet gave til far – så slipper han for at sige det hele tiden 😀
082023
Syndige søndagssnegle – klar til at hæve natten over. Opskriften er her
057 058
En ordentlig basse, so to speak…
063 066
Godmorgen <3
069 075
Der var en, der ikke kunne vente på, at far stod op 🙂
081 113117
Nem aftensmad efter en skøn dag
119

Fars dag er for længste ovre, men i dag får den lov at genopstå (på den knap så spooky måde, end ordet normalt henviser til 😉 )

Vi drønhyggede os, hele dagen lang. Med morgenmadsrarhed, kaffe i lange baner, syndige søndagssnegle (på en mandag), fridag til hele flokken, gaver og grin. Der var måske ikke den store forskel fra en almindelig fridag, bortset fra gaverne 😉

Især for mit vedkommende, var det en temmelig ambivalent dag, men jeg forsøge at få det bedste ud af den. Selv drengene kommenterede, at det var trist, at jeg ikke havde en far at fejre mere. Jeg havde ellers ikke lige forestillet mig, at de ville tænke over det på den måde… Men altså, de er jo store (og følsomme) og virkelig søde til at drage omsorg.

Jeg brugte dagen på at tænke lidt ekstra på min far. Give mig tid til at lade tankerne flyve, kigge på gamle fotos og mindes. Det gør ikke helt så ondt at tænke tilbage på fine barndomsminder, som det gør at tænke på minder fra de sidste år.

For A var det en dejlig dag og han fortjener at blive fejret, for den fantastiske far han er. Det synes drengene også og jeg glæder mig over, at de har ham at fejre – forhåbentlig mange, mange år endnu 🙂

Rigtig dejlig dag derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagslykkeglimt fra ugen der gik...