Lykkeglimt: Topping-overload, sommerbidder og sprød bund

Kyllingeboller i karry – opskriften er her
Vi går ikke ned på topping herhjemme 🙂
Årets første danske økojordbær
Fredagsslik!
Hjemmelavet issandwich i mundrette bidder – opskriften er her, mums!
Sprød bund! Opskriften er her
Fredagsforkælelse vi aldrig bliver trætte af!
Stadig vild med den hjemmelavede t-shirt, jeg lavede, da vi skulle til Paris.
I kan se drengenes i dette indlæg, hvor der også er link til min DIY
Besøg i haven…
Stikkelsbær på vej – UHM!
Weekenden bød på andet end fejring af et nyt liv og navn
Fredag samledes vi omkring bordet i køkkenet til pizzaer og sommerdessert. I stedet for at blive hurtigt færdige med at spise, i tide til Disneysjov, besluttede vi os for at optage det og slå uret fra. Det var en virkelig rar, tiltrængt stund, med tid til snak og sjove historier fra ugen der gik.
Årets første økojordbær kom i godt selskab med hjemmelavet is fra fryseren. En lækker sommerbid!
Haven er ét stort rod, med stillads, tagrester og tømmer overalt. Det afholder dog ikke vores faste besøgsven fra at komme på besøg. Men mon ikke det snart ændrer sig… 😉
I morgen skal vi nemlig hente vores nye familiemedlem. Der bliver nærmest talt minutter efterhånden. Godt vi har forlænget weekend sammen bagefter, så vi kan lære hinanden rigtig godt at kende 🙂
Mon ikke der kommer meget mere om den del meget snart. Indtil da må I have det skønt!
Ingen kommentarer endnu