Når dagene er tunge og livet er ambivalent

Fødselsdagsønsker – 2 år

Indlægget indeholder reklamelinks

collage-ls-foedselsdagsoensker-2-aar

Spisesæt med værktøj // Doktorsæt i træ // Nike sneakers med velcro // Højseng fra Oliver Furniture // Gulvtæppe med bilbane // Spejl formet som en bjørn // Gule sandaler // Blå sandaler // Harmonika fra Vilac // Plantoys budcykel // T-shirt med tryk // Bobles krokodille marmorlook // Bobles rullebræt //

På fredag fylder L 2 år!

Jeg skal nok spare jer for klicheerne om tiden, der render alt for stærkt 😉
I stedet vil jeg høre jer, om I har nogle ideer til fødselsdagsønsker, til en der fylder 2 år… Jeg har samlet lidt ideer på collagen ovenfor. Men har I andre ideer, så byd endelig ind.

Han er jo så heldig at have to storebrødre, han arver en masse fra, så han mangler sådan set slet ikke noget – udover sko, der enten bliver alt for hurtigt små eller slidt op i vuggestuen 😉 Og sandaler – hvis/når altså sommeren kommer…

I år er nok nærmest sidste år, hvor jeg kan moderere hans ønsker lidt 😀 – næste år har han nok en noget mere klar holdning til, hvad der skal stå på ønskesedlen og det er nok ikke sandaler, sko og praktiske ting som sengetøj og service… 😉

Han er ret pjattet med maskiner af alle slags (det hører vist alderen til?). Derudover er han ret vild med at bruge sin krop, på alle tænkelige måder, og det er jo altid en god idé at understøtte det 😉

Når han vokser ud af sin tremmeseng inden længe, vil alle 3 drenge helt sikkert synes det er et hit med en højseng. Den fra Oliver Furniture er godt nok også fin. Den ville jeg også synes, ville være et hit på værelset 😉

I aften må A og jeg hellere få besluttet, hvad vi skal kaste os over, på ønskesedlen, så vi kan nå at få det købt…

Rigtig god eftermiddag

6 kommentarer

 • Min søn er lige blevet 2 – og han blev rigtig glad for en brio togbane og nogle flere Schleich dyr! Derudover en kuffert med sangkort fra boghandlen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thomsen

  Hej,
  Tak for en skøn blog, som lige så stille er blevet en favorit.
  Min søn er lige blevet to, og den bedste gave var et løbehjul fra Micro mini – det har to hjul foran, og følger med når barnet læner sig til siderne – det er virkelig smart og min søn elsker det.
  Andre fødselsdagsgave hit var en popup bog fra Alvilda, en guitar og en løvemaske.
  God fødselsdag snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min datter bliver to til juni, og vi overvejer kraftigt at lave en væg med disse klatregreb https://www.lirumlarumleg.dk/collections/forsideprodukter/products/thats-mine-klatregreb-large-vaegtype-beton-gra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Det lyder som en rigtig god idé, det har vi også snakket om – udenfor – for vi har vist ikke pladsen til det indenfor… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi satsede stort på bobles, da min datter fyldte to, og det har bare været et kæmpe hit. Især krokodillen (som trappe) og dinosauren (som rutsebane) bliver flittigt brugt, faktisk så godt som dagligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Ja, Bobles er vildt godt. Det har vi også en del af efterhånden. Især krokodillen er virkelig et hit! Vores er af den helt gamle slags, med en del mærker og skriggrøn, så jeg drømmer lidt om en af de nye, selvom det er lidt ‘tåbeligt’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *