Søndagstip: De fineste kageudstikkere, du (måske) ikke har set før!

Lykkeglimt tilsat hoste, (halv)falske blomster, fisk og napoleonshatte

001
Kreatid – kaffetid
013 057
Grov Quiche Lorraine med masser af grønt – en yndlings. Opskriften er her
027
Jeg foreslog fisk – A foreslog persillesovs. Det blev det 😉
062
En lille napoleonshatte-haps & lækre hindbærsnitter. Formen, der laver fine hænder, kan findes i dette indlæg
002 018
Reste-frokost – slet ikke så dumt 😉
022 024
Et lille sofa DIY-test-projekt, mens L sov middagslur
037067014

140134
Rødbedechips – altid en god idé! Fremgangsmåden er her
137

Det var så den weekend. Den måtte godt have været dobbelt så lang.
Jeg har hostet, hostet og hostet. Over en uge med influenza, dét trækker godt nok tænder ud. Og A har såmænd også været ramt, så vi har sidder i sofaen om aftenen og hostet om kap. Jeg tror, jeg vandt 😉

Jeg klarede en dag på arbejde i fredags men ikke at komme med til ‘julefrokosten’ om aftenen, desværre.

Selvom weekenden har stået i sygdommens tegn, har vi forsøgt at få det bedste ud af den. Jeg har fået lavet lidt forskellige lækkerier i køkkenet og kræset om mine <3
Vi har krea-hygget og lavet skære fisk og fine blomster. Jeg tænker at lave en skabelon til blomsterne, hvis der er stemning for det? De var egentlig overraskende lette at lave. Franske anemoner er en af mine yndlingsblomster, som A også havde sørget for at få med i min brudebuket, så de bringer altid så mange gode minder med sig. Nu står de på skænken og pynter. Drengene troede ikke på mig, da jeg sagde de var lavet af papir 😉
Næste gang jeg får en ledig stund, vil jeg lave flere, bare i en anden farve.

Nu er mandagen allerede næsten forbi. Hosten hænger desværre ved og efterlod ikke meget plads til søvn i nat, så jeg glæder mig til en stille aften på sofaen. Jeg ser frem til et nyt afsnit af Badehotellet. Det er så skønt at dase til 😉

Rigtig god aften og ny uge til jer alle! Håber, den byder på massevis af gode stunder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagstip: De fineste kageudstikkere, du (måske) ikke har set før!