‚úē
S√łndagstip: De fineste kageudstikkere, du (m√•ske) ikke har set f√łr!

Lykkeglimt tilsat hoste, (halv)falske blomster, fisk og napoleonshatte

001
Kreatid – kaffetid
013 057
Grov Quiche Lorraine med masser af gr√łnt – en yndlings. Opskriften er her
027
Jeg foreslog fisk – A foreslog persillesovs. Det blev det ūüėČ
062
En lille napoleonshatte-haps & lækre hindbærsnitter. Formen, der laver fine hænder, kan findes i dette indlæg
002 018
Reste-frokost – slet ikke s√• dumt ūüėČ
022 024
Et lille sofa DIY-test-projekt, mens L sov middagslur
037067014

140134
R√łdbedechips – altid en god id√©! Fremgangsm√•den er her
137

Det var så den weekend. Den måtte godt have været dobbelt så lang.
Jeg har hostet, hostet og hostet. Over en uge med influenza, d√©t tr√¶kker godt nok t√¶nder ud. Og A har s√•m√¶nd ogs√• v√¶ret ramt, s√• vi har sidder i sofaen om aftenen og hostet om kap. Jeg tror, jeg vandt ūüėČ

Jeg klarede en dag p√• arbejde i fredags men ikke at komme med til ‘julefrokosten’ om aftenen, desv√¶rre.

Selvom weekenden har st√•et i sygdommens tegn, har vi fors√łgt at f√• det bedste ud af den. Jeg har f√•et lavet lidt forskellige l√¶kkerier i k√łkkenet og kr√¶set om mine <3
Vi har krea-hygget og lavet sk√¶re fisk og fine blomster. Jeg t√¶nker at lave en skabelon til blomsterne, hvis der er stemning for det? De var egentlig overraskende lette at lave. Franske anemoner er en af mine yndlingsblomster, som A ogs√• havde s√łrget for at f√• med i min brudebuket, s√• de bringer altid s√• mange gode minder med sig. Nu st√•r de p√• sk√¶nken og pynter. Drengene troede ikke p√• mig, da jeg sagde de var lavet af papir ūüėČ
Næste gang jeg får en ledig stund, vil jeg lave flere, bare i en anden farve.

Nu er mandagen allerede n√¶sten forbi. Hosten h√¶nger desv√¶rre ved og efterlod ikke meget plads til s√łvn i nat, s√• jeg gl√¶der mig til en stille aften p√• sofaen. Jeg ser frem til et nyt afsnit af Badehotellet. Det er s√• sk√łnt at dase til ūüėČ

Rigtig god aften og ny uge til jer alle! Håber, den byder på massevis af gode stunder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indl√¶gget. Hvis du synes indl√¶gget er interessant, s√• v√¶r den f√łrste til at kommentere p√• indl√¶gget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S√łndagstip: De fineste kageudstikkere, du (m√•ske) ikke har set f√łr!